Super vlag

Prachtige vlag voor onze "Willem". De bestaande vlag was iets te groot en hing met zijn uitetste blauwe punt in het water. Nu door Vlaggen Unie een maatje kleiner geleverd. Met trots vaart "Willem" nu met de Nationale driekleur van Vlaggen Unie over Neerlands wateren. Heel blij mee.

Uitermate prettige ervaring.

Goed product, Snelle levering, Goede prijs. Fijn dat het door de brievenbus kan.

Prima item en snel bezorgt TOP

Goede kwaliteit en snel geleverd

Prima levering

Goed verpakt en ik niet te lang moeten wachten

Goede kwaliteit en snelle afhandeling

Geen enkel verbeterpunt

Prachtige vlag voor ons bootje, super blij mee, snel geleverd en mooie kwaliteit, en scherpe prijs, heel erg bedankt

Makkelijk te bestellen snelle levering mooie vlag

Prima ervaring! Snelle levering. Top

Snelle levering en mooie kwaliteit

Mooie duidelijke website, bestellen en zeer snel geleverd!

Alles ging zoals verlangd en verwacht

Makkelijk bestellen en goed en volgens afspraak aangekomen in goede staat.

Mooie producten en snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit prijs verhouding. Telefonisch goede uitleg en niet opdringerig.

Prima product, tijdige levering, gemiste kans voor binding en beleving

Correcte informatie en prima producten (Nederlandse en Zuid-Koreaanse vlag). Levering keurig en op tijd. Communicatie dik in orde. Voor beleving of binding had wat moeite gedaan kunnen worden - ik had een simpel printje met achtergrondinformatie en bijbehorende vlaggenprotocollen zeer gewaardeerd.

goed product en snelle levering

goed product en snelle levering

Simpel eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Simpel eenvoudig te bestellen. Bestelling was iets later dan verwacht maar de communicatie hierover is pro-actief. Levering in goed staat ontvangen.

Levering

Zou de volgende dag volgens GLS geleverd worden. Wacht nog steeds GLS geen goede keuze

Super snelle levering!

Last minute bestelling gedaan, omdat de vlag met een nichtje mee naar Canada moest. Laten bezorgen op het adres van haar vader zodat het mee kon in haar koffer! En iemand aan de andere kant van de oceaan blij maken met een Groningse vlag. De provincie waar haar roots liggen!

Supersnelle levering van mooie kwaliteit

De welkomstwimpel die ik bestelde was mooi en werd heel snel en goed geleverd.

Vlot en netjes geleverd en geinstalleerd

Kennelijk hebben ze veel ervaring

Prima kwaliteit, het is nog afwachten hoelang de vlag meegaat.

Bestelling komt te laat

Van de week een vlag besteld die ik dit weekend nodig had. Zou de volgende dag in huis zijn. De vlag is er nog steeds niet. Ook geen mailtje gehad dat de vlag verzonden was, alleen “de bestelling is klaar voor verzending”… pfff

Superservice

Naar aanleiding van de Budapest Pride waar ik in het Journaal de Nederlandse delegatie met een combivlag van Nederlandse vlag en Regenboogvlag zag lopen ook zo'n vlag besteld bij de Vlaggenunie. Duidelijk aangegeven wat ik wilde desondanks was de uitvoering niet geheel correct. Na mijn vakantie een nieuwe vlag besteld met duidelijke tekening. Aangegeven dat het vorige keer fout was gegaan. Ik kreeg daarop verzoek foto te sturen van de oude vlag. Vlaggenunie liet mij weten dat er duidelijk een fout was gemaakt bij de productie en dat ik de eerste vlag (zonder dat ik hier om had gevraagd) vergoed zou krijgen. Inmiddels naar volle tevredenheid de nieuwe correcte vlag ontvangen. Niets dan lof voor deze uitstekende service.

Super vlaggen

De vlaggen die ik bij jullie heb besteld zijn geweldig..

Overzichtelijke, snelwerkende website.

Ik was op zoek naar een rood-wit-blauwe en een oranje wimpel voor onze vlaggenstok, welke door jullie is geleverd. Deze waren beiden op jullie website te vinden, met een duidelijk omschrijving welke lengte ik nodig had. Binnen enkele dagen had ik de wimpels in mijn brievenbus. Ze waren als brievenbuspakketje verzonden. De wimpels zien er sterk uit, mooi van kleur makkelijk te bevestigen.

Keurig geregeld

Had van mij in ene geleverd mogen worden, desnoods dat het wat langer duurt. Evengoed snel.

Super correct

Heerlijk een bedrijf wat zijn afspraken nakomt, goede prijs kwaliteit verhouding en goede service.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.