Makkelijk bestellen en snelle levering

Handige en duidelijke website, snelle en juiste levering

Supersnel en makkelijk

Supersnelle levering, top!

Keurig geleverd

Keurig geleverd Prima product

snelle levering, perfect materiaal

snelle levering, perfect materiaal

Snelle levering en Kwaliteit

Goed op tijd geleverd, had 2 vlaggen besteld. Alles verliep goed. Goede kwaliteit.

Goede site benieuwd resultaat

Prachtige vlag Mooie kleuren

Vlug geleverd , gewoon prima

Prima produkt, snel geleverd

vraag gesteld en snel een antwoord mogen ontvangen

product besteld, werkt niet meer. Reserve onderdelen besteld. Lost probleem niet op. Advies gevraagd, was meteen de volgende werkdag ontvangen. Nu het probleem nog oplossen!

Product goed verzending minder.

Product was perfect jammer dat de bezorger er een brievenbus pakketje van maakt. Hierdoor was het product beschadigd.

Vlaggenunie komt belofte niet na

Mijn bestelling is pas bij de derde poging door Vlaggenunie verzonden en vier dagen later als wordt beloofd op de website. Daardoor was de bestelling ook pas na het weekend binnen en uiteindelijk vijf dagen later dan waar de bestelling voor was bedoeld. Een dag later verzenden was nog prima geweest en ik had de voorwaarde ook op de bestelling opgenomen. De respons via de whatsapp is wisselend. Soms correct en vriendelijk en soms ook geen reactie waardoor het issue qua verzending ook niet adequaat is opgepakt. Als ik had geweten dat de bestelling niet conform de belofte op de website werd geleverd, had ik de bestelling niet bij Vlaggenunie gedaan.

ok

ok

Super tevreden! De vlag kan uit!

We hebben via de webshop een nieuwe vlaggenstok met vlag, wimpel en vlag corrector besteld. Dat ging super eenvoudig. We werden goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Enkele dagen geleden werd de bestelling keurig thuis bezorgd. We zijn super tevreden. De vlag kan weer uit;-)

Goed product

Hele duidelijke website waar goed uitgelegd wordt wat de verschillende opties zijn zodat je een goede keuze kunt maken. Ook duidelijke instructie filmpjes over hoe je alles moet plaatsen en monteren.

zeer goed !

zeer goed

Vlag ziet er heel mooi uit

Prima service mooie vlag

Geen pakket gezien!

Wel per mail aangekondigd dat het bezorgd zou worden en later dat het bezorgd was. Niets gezien, terwijl mijn man de hele dag ziek in de stoel heeft gezeten , en ik ook gewoon thuis was.

Keurig verzorgd. Het enige wat ik zelf nog moest doen was de gaatjes boren voor de knop. Kleine moeite!

Vlot geleverd

Wel aan de prijs en beschrijving ontbrak

BESTELLING ERG GEMAKKELIJK EN OVERZICHTELIJK

ALLES WAS ERG GEMAKKELIJK EN DUIDELIJK IK HAD ALLEEN DOOR EIGEN FOUTEN WAT MOEILIJKHEDEN MET AFREKENEN MAAR HET IS WEL GELUKT IK HEB ALLEEN DE VERKEERDE FIRMA NAAM INGEBRACHT IK HOOP DAT HET NIET ZO ERG IS, MIJN EXCUSES HIERVOOR VERDER WAS ALLES PRIMA IN ORDE EN DUIDELIJK. VRIENDELIJK GROETEND; HARRIE PAUS

Prima kwaliteit, goed verpakt en snel bezorgd. Wat wil je nog meer?

Prima kwaliteit, goed verpakt en snel bezorgd. Wat wil je nog meer?

Leuk wèl een beoordeling, geen spullen ontvangen

Zie hierboven

Volgende dag niet verwerkt

Dat een bestelling de volgende dag niet verwerkt is met de kerstvakantie snap ik. Stuur wel informatie wanneer wel of pas informatie op de webshop. Dan weet ik wat ik kan verwachten.

doen wat ze moeten doen, mooie spullen

mooie spullen

TOP producten.

Snelle levering.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.