Altijd goed.

Als je bij de Vlaggen Unie besteld dan weet je dat het goed komt.

Levering en kwaliteit goed.

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering.

Top kwaliteit, goede service, snelle levering

Goed en snel geleverd.

Mooi spul alleen zaten de lichtsnoeren door elkaar en was een behoorlijke klus om uit elkaar te halen.

Zoals het moet.

Alles is gegaan zoals wij het vroeger leerden. Dat voelt heel goed ! Kunnen velen een voorbeeld aan nemen ! Niet goedkoop maar je krijgt er dan ook kwaliteit voor.

Ik was erg laat met bestellen maar mijn kerstboom was keurig op tijd ! ! BEANKT

Ik was erg laat met bestellen maar mijn kerstboom was keurig op tijd ! ! BEDANKT

prima zaak die correct en goed werk levert

zie bovenstaande, service is goed en vlaggen hebben een prima kwaliteit. bestellen en leveren was geregeld binnen een week. ga zo door. M.vr.gr. N de Vries.

Alles snel geleverd. Prima vlag.

Goed product, bestelling is ingewikkeld.

Bestelwijze omslachtig, ingewikkeld.

Vlaggenstok is super met een mooie vlaggenstok!

De vlaggenstok is supermooi! De vlaggenstok is lekker dik. Zal lang mee gaan!

Product volgens omschrijving

Supersnelle leveing

Alles top gegaan.

Voor ons zijn ze hofleverancier.

Artikelen zeer snel en correct geleverd.Voldoen aan al mijn wensen,een echte aanrader.Bedankt

Gewoon goed

Betrouwbaar

Netjes en snel geregeld

Topservice, direct te woord gestaan en geregeld.

Van de deelbare vlaggenmast van vier meter was op de site niet te vinden of die ook los besteld kon worden. Mail gestuurd en in anderhalf uur alles geregeld. Dag erna was ie thuis. Toppie

tevreden

Ik ben tevreden met mijn aankopen. Prijs en kwaliteit van mijn producten zijn goed. De webshop is makkelijk te navigeren maar het belangrijkste is het ruime aanbod. Een klein minpuntje is dat de prijzen in het groot zijn afgebeeld, exclusief belasting is. Dat is niet zoals we gewend zijn bij het shoppen, online of in de winkel. Vandaar geen 10 sterren. Een melding bij het bestellen dat het allemaal door de brievenbus past zou ook mooi zijn.

Zoals beloofd

Product en levering zijn zoals beloofd

Snelle correcte levering

Mooi op tijd en prima verpakt. Leverings rijd was top.

Fairybell

Voldoet volledig aan mijn wensen top product

Goede vlaggen, grote keuze, snel geleverd.

Keuze uit veel vlaggen. De vlagen zelf zijn van goede kwaliteit en mooi van kleur. Ook de levering is erg vlot.

Not good

On picture it showing different and they print and delivery worst flag

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.