Prima producten en voorspoedige levering

Top leverancier

Keurig volgens afspraak

Netjes vlot geregeld

Oké

Volgens mij moeten particulieren de prijzen direct incl. Btw zien en daar rommelen ze mee...

Fast delivery

Very impressive

Snel en keurig

Misleidende prijzen

Alle prijzen zijn exclusief btw. Dit geldt ook voor de verzendkosten van 4,95. Die worden op de eind afrekening €6,00. Verder snelle bezorging.

Mooie vlag, nette levering

Volgens verwachting op tijd ontvangen. Kwaliteit is prima. Nette vlag.

bestellen en leveren is prima

Dinsdag besteld en woensdag geleverd. Goede kwaliteit.

Teleurstellend

vrijdagochtend besteld,, tot nu toe donderdag 28 november nog steeds niets ontvangen , dus conclusie super slecht

keurige levering

Snelle levering, goed product

Leuke kerstboomverlichting in de vlaggenmast

Snelle verzending, duidelijke instructies.

Zeer slecht

Zeer slecht

Snelle levering en service

We hebben een vlaggenmast kerstboom gekocht met 1200 led. Op t plaatje lijkt er nauwelijks verschil tussen 1200 en 2000 led. De kerstboom staat nog niet dus ik weet nog niet of we de juiste keuze gemaakt hebben.

Matig! 6-

Niet iets beloven dat u niet kunt nakomen. Wel forse verzendkosten berekenen maar niet prompt leveren. Betere afspraken maken met postNL en niet stiekem verdienen aan verzendkosten! Niet doen, niet doen!! Daar worden jullie niet groot van!

zeer late levering door post NL

Zou een andere leverancier kiezen

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Makkelijk en overzichtelijke site, snel geleverd (volgende dag). Mooie kwaliteit wimpel!

Snelle levering, keurig verpakt en van degelijke kwaliteit

Super fijn en top spul

Complete vlaggenmast met voet van super kwaliteit en zelf te installeren en te plaatsen, met goede beschrijving bijgevoegd Prachtig kwaliteit vlag en wimpel

Snel geleverd ,en netjes verpakt.

Zal het zeker aanbevelen aan vrienden.

Snel en goede levering

Contragewicht snel en goed verpakt geleverd. Is veel robuuster dan verwacht. Heel tevreden mee.

Top service !!!

Duidelijke website, medewerkers goed geïnformeerd, bestellen makkelijk, perfecte levering.

Goede site, Goede kwaliteit vlaggen Goed telefonisch bereikbaar en vriendelijke medewerker

Zoals het hoort !

Eerste keer bestelling gedaan via een duidelijke en overzichtelijke web site. Makkelijk bestellen , betalen en de volgende dag in huis.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.