Gewoon goed geregeld alleen jammer dat gls er weer eens een dag langer over deed in de app van gls we komen vandaag alleen werd dag later maar kan de vlaggen unie niks aan doen

Makkelijk bestelproces en snelle levering

Ik bestel alleen via deze site mijn vlaggen

Mooie wimpel en snel geleverd

Makkelijk een mooie vlag besteld!

Het is makkelijk om bij vlaggen unie je nieuwe vlag tr bestellen, en deze wordt snel geleverd. Wat me echt opviel was de kwaliteit vd vlag! Super tevreden en ik kan ze echt aan raden!!

Snelle service, mooie vlag

Mijn dochter wilde graag de Zuid Molukse vlag. Mooie kwaliteit, snelle levering, gewoon goede service. Ik ga hier zeker nog een vlaggen set bestellen.

Met vlag en wimpel

Bestelling verliep vlot, ondaks dat niet alles aanwezig was. Uitlevering door Post NL was een dag later dan door Post NL werd aangegeven. De wimpels, waren evenals voorgande jaren weer heel mooi.

Snelle levering na bestelling. De kwaliteit valt tegen. De levering geschiedt door een ander bedrijf dat schept verwarring. Zeker in deze tijd waarin regelmatig sprake is van ******.

Super snelle levering

Volgende dag al in huis en de kwaliteit is top,

Fijne mensen die hun woord houden

Hele fijne service waarin wordt meegedacht en je nog geholpen wordt

Valt niet mee

Eerst werd de stok bezorgd , dagen later de vlag . Vlag uitgehangen , zag er grappig uit . Maar zit nu helemaal eromheen gedraaid ,dat schiet ook niet op

Duidelijk en snel

De bestelling was snel in huis en er werd goed omschreven wat het product inhield

Super, zoals altijd.

Zeer goede en correcte afhandeling / prijs

Duidelijke site met goede uitleg. Bestelling snel ontvangen, netjes verpakt

Supersnelle levering en goede kwaliteit

Ik had elders vlaggen besteld voor onze organisatie maar daar zat geen bevestigingsmateriaal bij. Gauw besteld én geleverd door Vlaggen Unie. Super degelijke kwaliteit. De vlaggen wapperen mooi voor het pand!

Mooie vlaggen

Goede, snelle service van mooie vlaggen. We zijn zeer tevreden.

Kwaliteit goed, verzending minder

Na de melding dat pakket bezorgd was, hebben we nog anderhalve dag moet wachten tot het daadwerkelijk bezorgd was.

Snel en goede levering!!!!

De bestellingsopdracht is snel verwerkt en binnen enkele dagen goed geleverd.

Prima logistiek

Toegankelijk om te zoeken, te bestellen, logistiek van transport, bezorging.

Top geregeld

Voor het eerst besteld snelle en goede levering

Snel verzonden en kregen een hele mooie vlag en van goede kwaliteit!

Duidelijk, snelle levering

Voldoende keuze. Duidelijke website. Snel verzonden. Snel binnen

Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag ontvangen.

Snelle levering, top!

Niks mis mee! Top site, en snelle levering, en keus genoeg, blij met mijn zwarte inschuifbare vlaggenstok

Tot nu toe prima

De mast moet nog geleverd. Maar ik word goed op de hoogte gehouden tot nu toe.

Duidelijke website

Snelle levering en wordt goed op de hoogte gehouden

Richterlaan 4

9207 JV Drachten