Goede service, mooi product

Alles liep perfect bij de Vlaggen Unie!

Goed!!!

Goed product Snel geleverd Goede ervaring bij deze firma!

Erg makkelijk te bestellen

Erg snelle en nette levering, makkelijk te bestellen en voldoende informatie te krijgen. Zeker een aanrader hier vlaggen en dergelijke te bestellen.

Goed product.

Snelle bezorging, goed materiaal

Thumbs up

Snelle levering van kwalitatief goed product.

Ruim assortiment Goede kwaliteit product Snelle bezorging

Hulpvaardig en begripvol

Kwalitatief mooie producten die met zorg worden verstuurd.

snelle correcte levering

Snelle correcte levering. Goed verpakt en artikel zoals omschreven

Goed product en snel geleverd

Duidelijke site. Snelle levering. Nette verpakking. Snelle weergave met antwoorden.

perfecte afhandeling

Zeer vlotte afhandeling en duidelijke communicatie richting afnemer TOP

Verkeerde vlag bezorgd

Ik had 15 vlaggen besteld voor de buurt. 5 daarvan waren niet de soort vlag die ik had besteld. Op de pakbon en factuur stonden de juiste vlaggen. Na contact en het versturen van een foto van de verkeerde vlaggen, kreeg ik als reactie dat ze 'gebruikte vlaggen' niet terug nemen. Waardeloos. Ik heb hier geen fout gemaakt.

Snelle levering, mooi product

Makkelijk bestelproces, verwachtingen die zijn nagekomen, keurig verpakte, mooie producten.

Snel geleverd wat besteld werd

Prima product en snelle levering. Wel kreeg ik via de email een kortingscode voor 10%, maar die kon ik in het bestelproces nergens invullen. Voelt als een voorgehouden worst. Ook het feit dat de bedragen op de website exclusief btw zijn is niet erg chique. Bij het afrekenen geeft dat nog een verrassing van 21% extra.

Telefonisch juiste informatie

Niet zeker wetend wat ik nodig heb om de vlaggenmast weer in top conditie te krijgen. Na telefonisch overleg en een mail gezonden te hebben. Snel een reactie mogen ontvangen met een link wat ik heb. Met 3 dagen keurig de betreffende materialen ontvangen.

Goed gedaan product en snel geleverd

Duidelijke site, snelle en perfecte levering.

Als aanvulling een rood, wit, blauwe wimpel besteld. Deze is 3 dagen eerder geleverd dan was aangegeven. Blij met de wimpel, deze gelijk in top gehangen.

Mooie stevige mast

Gemakkelijk om zelf te plaatsen met de ankerplaats.

Alles perfect zoals besteld

Alles goed en op tijd

Uitstekende website, gemakkelijke afrekening en super snelle aflevering!

Beter kan gewoon niet.

Goeie kwaliteit snelle levering en goeie communicatie over bestelling

Ze doen wat ze zeggen

Verkeerde vlaggen ontvangen.

Beetje omslachtige bestelling. Verkeerde provincie vlaggen ontvangen. Noord Brabant ipv Drenthe. Foto maken, mailen, inpakken, versturen. Ik had er geen moeite mee en het is uiteindelijk goed gekomen.

Vlotte en snelle afhandeling van product

Duidelijk & snelle levering

Fijne overzichtelijke website en een snelle levertijd. Het aantal mailtjes qua bestelling mag mijn inziens wel wat minder.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.