Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral de snelle reacties en effectieve wifi-installaties. Technici zijn kundig en geven duidelijke uitleg, waardoor klanten vertrouwen krijgen in de installatie. De service is professioneel en vriendelijk en ligt de nadruk op het oplossen van problemen en blijvende resultaten. De algemene feedback is zeer positief en velen bevelen het team aan.
Bart, de wifi-specialist, heeft in ons oude huis al heel wat slimme oplossingen gevonden om modems, tv’s en wifi ondanks hoge plafonds, dikke muren en andere obstakels prima functionerend te krijgen. We bevelen Bart zeer aan!
30 June 2026
Margreet
Zaanstad
Bart is absoluut een expert in zijn werkveld. Wij hebben heb tot twee keer toe gevraagd om zijn inzet en Bart krijgt het weer helemaal op de rit en werkend daar waar wij dachten dat het hopeloos was.
23 June 2026
Zie hierboven
8 June 2026
B. de Visser
Rotterdam
Bart reageerde het snelste en maakte ook direct een afspraak om vrijblijvend langs te komen, hij neemt ook ruim de tijd om al je vragen te beantwoorden en komt ook snel met een duidelijke offerte , keuze was snel gemaakt een tevreden klant en zeker een aanrader
6 May 2026
Villa braas
Breukeleveen
We wilde de snelheid van onze glasverzelverbinding door het hele huis hebben. De Wifispecialist heeft dit aangelegd en het werkt fantastisch!
15 April 2026
Eric
Naarden
Erg tevreden, de wifi specialist communiceert helder, komt afspraken na en heeft verstand van zaken.
12 April 2026
Henk
Amsterdam
De problemen met de internetverbinding naar de tv zijn snel en vakkundig door Bart verholpen. Wij maken al jarenlang gebruik van zijn diensten en zijn nog steeds uiterst tevreden. Bart is niet alleen prettig in de omgang, maar beschikt ook over veel kennis en expertise. Wij kunnen hem dan ook van harte aanbevelen!
2 April 2026
Jan
Amsterdam
Binnen een paar dagen afspraak ingepland en het probleem was snel opgelost. Dank!!
30 March 2026
Marjolein
Haarlem
Goed voor overleg en een perfecte installatie onze 5e wifi antenne. Een absolute aanrader!
16 March 2026
Look
Acquoy
Bart is kundig en denkt mee , zoekt naar oplossingen en zorgt altijd dat alles weer werkt .
9 March 2026
René
Den Haag
Er werd een analyse gemaakt en de problemen met de wifi zijn volledig opgelost. Ben er heel blij mee.
6 March 2026
Marian
Garderen
niet zelf proberen of prutsen - bart wiegman is bereikbaar komt afspraak na - communiceert en lost op !
3 March 2026
rene
Amsterdam
Snelle service en prima resultaat
4 February 2026
Jeannette
Utrecht
Bart, de wifi-specialist, reageerde snel, bedacht een slimme oplossing om de wifi-ontvangst in mijn grote appartement te verbeteren en verbeterde ook mijn televisieontvangst.
30 January 2026
Steven
Amsterdam
Prettig in overleg, netwerk werkt nu prima
29 January 2026
Ingrid
Amsterdam
Bart weet wat hij doet, ook bij moeilijkheden. Zo was er bij ons geen kabel van KPN maar wist hij een alternatief te realiseren. De wifi werkt nu prima in ons hele huis, ook dankzij een versterker!
8 January 2026
ADS Beijer
Goede service.
30 December 2025
Kleine Duinvallei
Katwijk
Ons WiFi probleem was snel opgelost na een consult aan huis. Vriendelijke man en goeie service.
11 November 2025
Jori
Putten
En snel!
5 November 2025
Jan
Amsterdam
Snelle en fijne samenwerking met en een persoon met veel kennis. Denkt graag mee en levert kwaliteit.
15 October 2025
Tycho Baltes
Amsterdam
Heeft ons geholpen bij aansluiten wifi, inclusief wat nieuwe aansluitingen en bekabeling. Alles werkt op en top. Prettige persoon ook.
15 October 2025
Marc
Nijkerk
All-in-all goede ervaring.
3 October 2025
Derek
Amsterdam
Professional, friendly, and expert help.
23 September 2025
Kyrillos
Amsterdam
Heel vakkundig, prettige communicatie.
5 September 2025
Charlotte