Pluspunten

Zowel online als offline altijd snel en goede service

Pluspunten

Deskundig en betrouwbaar. Snel beschikbaar. Vriendelijk. Rustig.

Geen.

Pluspunten

Snelle service met directe oplossingen

Pluspunten

Ik kreeg een snelle reactie op mijn email en Bart is vandaag geweest. Ons huis is groot en had op veel plekken geen goed WiFi. Dat heeft Bart binnen twee uur opgelost!

Pluspunten

Bart is een vakman 100%. Ook als er ff bijgeschakeld moet worden en juist dat is ontzorgen en service! Top dus!

Pluspunten

Duidelijke communicatie vooraf, snel afspraak kunnen maken en een perfecte oplossing geleverd waardoor wifi problemen binnen 1,5 uur deskundig verholpen zijn. Ik kan de wifispecialist iedereen aanbevelen!

Pluspunten

Snel, transparant en alle problemen opgelost. En waar nodig verbeterd. Zeer prettig contact. Dit had ik veel eerder moeten doen. Wifi Specialist AAA+

Pluspunten

Bart lost wifiproblemen adequaat op. Prettige communicatie. Aanrader!

Pluspunten

Ik kan Bart zeker aanbevelen. Sinds jaren hadden we problemen met onze wifi, en hadden ons bijna al in ons lot geschikt, maar toen Bart langs kwam was het probleem snel ontdekt en opgelost. Dank je wel! 5 sterren ook van de pubers!

Pluspunten

Super snelle en goede service. Bart is heel professioneel en je krijgt absoluut waar voor je geld. Een aanrader, alles werkt weer uitstekend

Pluspunten

Snelle, flexibele service en kundig advies. Aanrader!

Pluspunten

Uiteindelijke resultaat prima

Ik had eerst een telefonisch consult verwacht zodat De Wifi Specialist een inschatting had kunnen maken van de bestaande situatie. Dat had tijd dus kosten bespaard

Pluspunten

Netjes, snel, professioneel en meteen een extra wifi punt aangelegd door middel van bestaande telefoon aansluiting. Binnen 2 uur perfecte verbinding en ook nog even meteen de coax kabel in orde gemaakt! Dit hadden we veel eerder moeten doen!

Pluspunten

Deskundig persoon die Bart!

Pluspunten

Prettige communicatie, denkt mee en komt gemaakte afspraken na.

Pluspunten

Deskundig, snel, accuraat

Pluspunten

Super snelle service, de specialist had alles bij zich en binnen korte tijd hadden we overal snel internet! Zeer tevreden!!

Pluspunten

Superservice, snel en de WiFi gaat weer als de brandweer

Pluspunten

Prima service en in alles merk je dat Bart de specialist is die je zoekt en de klus kan klaren. Zelf ben ik een beetje handig, maar krijg toch niet dat stabiele netwerk overal in huis en in de tuin wat je wenst. Bart heeft het gefixed en in twee uur tijd !! Het is op voorhand altijd eng om een "vreemde" je WiFI netwerk te laten aanpassen maar de recensies van Bart zijn prima en iedereen is lovend over hem. Ik inmiddels ook, gewoon inhuren. Ik zal Bart zeker binnen mijn kennissenkring aanraden als er mensen zijn met Wifi problemen.

geen, prima service

Pluspunten

Vriendelijk en goed geholpen met mijn wifi in huis.

Pluspunten

Het is prettig om te weten dat ik bij eventuele wifi problemen een beroep kan doen op Bart Wiegman.

N.v.t.

Pluspunten

Na de werkzaamheden van de Wifispecialist werkt alles prima. Ik heb wifi in het hele huis, het streamen van muziek gaat vlekkeloos (daarvoor viel het continu weg). Ben zeer tevreden!

Pluspunten

Prima communicatie en uitvoering.

36-1 Celebesstraat

Amsterdam 1094 EM