Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral de snelle reacties en effectieve wifi-installaties. Technici zijn kundig en geven duidelijke uitleg, waardoor klanten vertrouwen krijgen in de installatie. De service is professioneel en vriendelijk en ligt de nadruk op het oplossen van problemen en blijvende resultaten. De algemene feedback is zeer positief en velen bevelen het team aan.
Binnen een dag geholpen, helder zaken uitgelegd en problemen adequaat opgelost
4 September 2025
Hans van Straaten
Ansterdam
Perfecte snelle service
4 September 2025
Judy
IJmuiden
Zeer bedankt! Had dit 10jaar geleden moeten doen!
1 September 2025
Sebastiaan
Voorburg
Snel beschikbaar Kwam op tijd Van tevoren transparant over kosten Belangrijkste: problemen verholpen
27 August 2025
Herman
Hilversum
Bart was very responsive and knowledgeable. Excellent communication skills and was able to provide us with a very robust and scalable solution.
27 August 2025
Justin
Bloemendaal
Bart heeft ons thuis wifi netwerk snel, netjes en prima opgesteld. Ik had vooraf verdiept in de mogeljikheden en aangeven welk apparatuur zou worden geinstalleerd. Zeer blij met het resultaat.
21 August 2025
I
Niet bekend
Dhr Wiegman komtvsoepel en nauwkeurig zijn afspraken na. Hij beoordeelt eerst zorgvuldig de situatie en het gevraagde alvorens te beginnen. Hij werkt netjes en het resultaat is adequaat. Hij beschikt over prima materiaal en apparatuur. Zeker een specialist om aan te bevelen
11 August 2025
Tom
Noordwijk
Afspraak snel gemaakt. En alles weer opgelost. A+
30 June 2025
Eric
Amsterdam
Bart is een topper en werkt snel. Geeft ook eerlijk advies wat je nodig hebt voor goede wifi thuis. Van harte aanbevolen.
30 June 2025
Fabrice
Houten
Bart is available quickly and offer great advices as well as solutions.
27 June 2025
Fabrice
Amstelveen
Bart is een vriendelijke man die zeker verstand van zaken wifi heeft. met recht een specialist.
12 June 2025
Peter Burgwal
Den Haag
Super service
28 May 2025
Nikolaas
Amstelveen
Ik heb heel wat ‘experts’ over de vloer gehad vanwege onze wi-fi problemen, elke keer met dikke verhalen, maar zonder resultaat. In twee uur vond Bart het probleem en wist het te verhelpen. Elke euro waard dus en zeker mijn go to adres voor wi-fi vanaf nu.
21 May 2025
Vincent
Maarssen
Kwam snel langs, heeft direct probleem gevonden en actief meegedacht
16 May 2025
Martijn
Alkmaar
Topper Zeer deskundig.
16 May 2025
F.H. SPARNAAIJ
KUDELSTAART
Had een probleem met mijn thuisnetwerk en hij wist het snel en goed te verhelpen. Alles werkt prima en kreeg duidelijke uitleg over de oorzaak. Ook andere ideeën en tips worden gedeeld. Ik heb mijn adresje gevonden voor de WIFI problemen.
6 May 2025
Wesley
Berkel en Rodenrijs
Goede voorlichting, professioneel werk en een hele vriendelijke communicatie. Zeer flexibel in het contact en alle mogelijkheden. Absolute aanrader.
30 April 2025
Maikel
Weesp
Snel en efficiënt werk gedaan door Bart
4 April 2025
Shaun
Amsterdam
Vakman, snel, slim en betrouwbaar
14 March 2025
Sjoerd
Amsterdam
Bart is mega bekwaam, analyseert de situatie rustig en gaat dan kalm op zoek naar een passende oplossing. Werkt heel prettig. Legt ook fijn uit wat ie gedaan heeft en het is geen extra moeite om het voor een wifi-digibeet als ik ben nog eens rustig puntsgewijs op de app te zetten. Bovendien kun je altijd even videobellen, las je met vraagje zit over de wekzaamheden. Bart was al eerder in een woning in amsterdam, hielp ons wifi naar veel beter niveau, en nu ook weer in onze nieuwe woning. Ik raad de wifi-specialist van harte aan. Mvg arie van der hamsvoort
6 March 2025
Arie
Deil
Bart kon al onze wifi problemen verhelpen. In een vrij ingewikkelde mesh netwerk wist hij eenvoudig te achterhalen wat er mis was. Daarnaast gaf hij advies over onstabiele verbinding op de tv en bekabelde hij die ook even snel. Alles werkt weer!
24 February 2025
Jenny
Zuidoostbeemster
Bart is zeer deskundig en gaat op een non nonsense manier aan de slag. Doet wat er moet gebeuren.
19 February 2025
Peter-Jan
Herwijnen
Vriendelijke man met kennis van zake alles was binnen een uur geregeld.
17 February 2025
Kevin
Schiedam
Bart heeft ons geweldig geholpen in ons nieuwbouwhuis. Vanaf de bouwtekening heeft hij met ons meegedacht waar de utp-punten moesten komen en toen het eenmaal zo ver was heeft hij alles aangesloten en werkend gemaakt. Blij mee!
8 February 2025
Anne
Ouderkerk aan de Amstel
Klantvriendelijk, competent en klasse!
28 January 2025
Karel