Bart van de wifi specialist heeft al onze problemen met de wifi en draadloze printer opgelost. Het werkt allemaal weer snel en goed.

Vriendelijk en efficient

Er is snel, efficiënt een systeem heringericht en sterk verbeterd. Nu Overal in huis maximaal signaal

Jaren probleem met een imperfect WiFi systeem. In geen 2 uurtje perfect oplossing

Kundig en vriendelijk

In mijn huis met meerdere verdiepingen is er nu een goed werkende wifi. Prettig contact en overleg.

Doet naam Wifi specialist eer aan

Vakman! Bart heeft alle problemen perfect en snel opgelost Dacht dat het niet mogelijk was maar overal in huis, op alle verdiepingen, hebben we eindelijk goed werkende wifi . Een verademing.

Aan een half woord genoeg, vriendelijk en kundig

Bart is een uitstekende service verlener. Hij stelt geen ingewikkelde vragen maar denkt mee met wat je hoofddoel is. Had al twee monteurs thuis gehad, met Bart kwamen er nieuwe oplossingen op tafel, die ook werken.

Zeer deskundig

Zeer deskundige ondersteuning, wil je eindelijk je wifi problemen oplossen dan ben je bij de Wifi Specialist aan het juiste adres!

professioneel, vriendelijk, snel

De telefonische afspraken werden exact op tijd nagekomen. De problemen werden in 10 minuten geanalyseerd. De oplossingen waren adequaat duurzaam.

Flexibel en nu een top verbinding

Aan te raden.

Het resultaat is geheel naar verwachting

Prettig en deskundig. Financieel transparant.

Stabielere internetverbinding

De Wifi Specialist gevraagd ivm regelmatig kort uitvallen van de WiFi thuis. Probleem werd van verschillende kanten onderzocht; uiteindelijk is de bekabeling naar de Wifi anders aangesloten. Hoewel nu pas 1 dag verder, heb ik tot nu toe geen WiFi uitval ervaren zoals eerst. Daarom nu 4.5 ster, maar als de ervaring na 2 weken nog steeds zo goed is, dan is het bezoek 5 sterren waard. Ik ben tevreden!

Gewoon doen en meedenken

Was prettig werken met Bart. Weet waar hij het over heeft en doet gewoon zijn ding.

Zoals we bij het afscheid concludeerden: als de Wifi Specialist maak je altijd mensen blij. En dat zijn we. Vakkundig geholpen. Onze wifi netwerk werkt nu prima over 2 huishoudens.

Snelle en efficiënte service

Super geholpen, en snel klaar!

Doel gericht en vriendelijk

Bovenstaand zegt eigenlijk al genoeg

Erg goed advies en heel snel!

Snel en goed

Nadat Bart vorig jaar ons thuis-wifi-netwerk had aangelegd (top!), zorgde de introductie van een nieuw Ziggomodem voor allerlei storingen in het netwerk. Bart gebeld, binnen een dag verholpen. Thnx!

To the point

Uit de brand geholpen

Een langdurig probleem snel opgelost door iemand die ook nog prettig is in de omgang.

altijd een snelle en adequate oplossing

altijd een snelle en adequate oplossing

Heel kundig en voorzien van een snelle en goede oplossing

Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan. Ik werd heel goed geholpen en geadviseerd. We hebben weer snelle internetverbinding.

Professioneel, snel en vriendelijk

Bart is duidelijk, vriendelijk en geduldig. Heeft mijn internet infrastructuur in 2 uur van houtje-touwtje naar de 21e eeuw getrokken! Geeft goede adviezen en is behulpzaam!

professioneel en klantvriendelijk

Ervaren en deskundig bedrijf die mijn wifi problemen snel en blijvend opgelost heeft.

Op tijd en to the point

Zeer prettig

Goed!

Nu ook Wifi ontvangst op tweede verdieping. Zeer tevreden en binnen een uur gefixt.

Celebesstraat 36-1

1094 EM Amsterdam