Pluspunten

Kennis van zaken. Probleem snel verholpen.

Pluspunten

Zeer snelle reactie na aanvankelijk e-mail contact met mijn probleemstelling. Twijfelde later nog of ook extra bekabeling meegenomen zou worden. Die twijfel werd weggenomen door te vermelden dat hij niet weg zou gaan voordat het WIFI overal in huis werkte. Vandaag was dan dat moment. Arriveerde keurig op tijd en heeft in minder dan anderhalf uur voor ons met toverkracht overal WIFI met prima signaalsterkte voor elkaar gemaakt. Met behulp van de reeds aanwezige WIFI versterkers die niet juist door ons gebruikt werden. Bij mij geen enkele twijfel over deskundigheid. Alle apparaten die met WIFI werken direct aangepast. Na eigenlijk jarenlange frustratie binnen anderhalf uur uitstekend geholpen voor eur155 inclusief voorrijkosten. Als ik dit toch eens eerder had gedaan!

zou niets kunnen noemen!

Pluspunten

Professionele aanpak, Probleemanalyse, offerte oplossing en uitvoering binnen korte tijd. Prettige samenwerking en zeer tevreden gebruikers

Pluspunten

Snelle en goede service.

Pluspunten

Het was erg fijn om met Bart te werken. Na verschillende bedrijven langs te hebben gehad, was Bart de enige die het probleem kon oplossen. Klasse.

Wellicht meer medewerkers, waardoor afspraken eerder gepland kunnen worden.

Pluspunten

Bart komt snel langs en maakt je netwerk weer goed werkend. Toen mijn wat oudere computer niet bleek te werken met zijn draadloze wifi-oplossing, kwam hij binnen een paar dagen alsnog met een andere oplossing. Hij houdt niet op tot het werkt. Fijn !

Ik zou het niet weten . . .

Pluspunten

No-nonsense, lekker direct en concreet. Fijn om eens een onafhankelijk deskundige over de vloer te hebben die de tijd neemt om je internet ècht goed te laten werken.

Pluspunten

Super service, Bart heeft er weer voor gezorgd dat alles perfect werkt!

Het kan niet beter!

Pluspunten

Bart werkt zeer prettig, wij van Van Barneveld B.V. zijn zeer tevreden. Vanuit ons 1 mailtje met adres en contactgegevens, Bart maakt zelf een afspraak met de klant, voert het werk uit, stuurt netjes een gereedmelding met factuur die ook nog eens meevalt... en het belangrijkste; top Wifi!

Pluspunten

Bart is een verademing: toegankelijk, kennis van zaken, praktisch en oplossingsgericht. Als je verdwaalt in het woud van helpdesks en serviceafdelingen: gewoon Bart bellen!

X

Pluspunten

Eindelijk iemand die weet waar hij het over heeft. Mijn problemen waren niet hardware gerelateerd, maar software. IP adresconflicten en zo. Een verademing na "student-aan-huis" types. Ook op niet specifieke WiFi problemen zijn perfect opgelost. EEN AANRADER!

Met de beste wil van de wereld kan ik er geen vinden.

Pluspunten

- Vakman. Wifi werkt perfect. - Bart communiceert prettig - Flexibel - Installeert top onderdelen

- Kosten zijn best fors

Pluspunten

Zeer goed geholpen door Bart, alles werkt nu eindelijk naar behoren!

Pluspunten

Oplossingsgericht, betrouwbaar.

Pluspunten

Bart is snel en efficiënt. Hij ziet het probleem en kan het direct oplossen inclusief nieuwe materialen

Pluspunten

Snel, adequaat en netjes. Bart is prima!

Pluspunten

Bart is snel, accuraat en prettig in de communicatie. Inmiddels is hij 3 keer bij ons geweest en telkens werd het probleem in notime goed opgelost.

Pluspunten

Zowel online als offline altijd snel en goede service

Pluspunten

Deskundig en betrouwbaar. Snel beschikbaar. Vriendelijk. Rustig.

Geen.

Pluspunten

Snelle service met directe oplossingen

Pluspunten

Ik kreeg een snelle reactie op mijn email en Bart is vandaag geweest. Ons huis is groot en had op veel plekken geen goed WiFi. Dat heeft Bart binnen twee uur opgelost!

Pluspunten

Bart is een vakman 100%. Ook als er ff bijgeschakeld moet worden en juist dat is ontzorgen en service! Top dus!

Pluspunten

Duidelijke communicatie vooraf, snel afspraak kunnen maken en een perfecte oplossing geleverd waardoor wifi problemen binnen 1,5 uur deskundig verholpen zijn. Ik kan de wifispecialist iedereen aanbevelen!

Pluspunten

Snel, transparant en alle problemen opgelost. En waar nodig verbeterd. Zeer prettig contact. Dit had ik veel eerder moeten doen. Wifi Specialist AAA+

Pluspunten

Bart lost wifiproblemen adequaat op. Prettige communicatie. Aanrader!

Celebesstraat 36-1

1094 EM Amsterdam