Beste Betty, Dank u wel voor de mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
van bestelling tot levering verloopt vlotjes
Beste Marc, Dank u wel voor uw mooie persoonlijke beoordeling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Mijn bestelde product werd super snel geleverd. Er zat zelfs een handgeschreven briefje bij en een presentje, top!
Beste Maud, Fijn dat u tevreden bent en dank u wel voor de mooie persoonlijke beoordeling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Snel en betrouwbaar. Goede kwaliteit van de artikelen.
Dank je wel Karine voor de mooie persoonlijke beoordeling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Super geïnteresseerd en begaan en altijd op zoek naar oplossingen.
Dank je wel Margriet voor de mooie persoonlijke beoordeling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Een superfijn bedrijf, Marinde neemt altijd de tijd om je vanalles uit te leggen over wat écht gezond is voor je huisdier. Onze kat krijgt daardoor geen standaard voeding, maar echte eerlijke voeding, en is supergezond! En je bestelling wordt ook nog eens thuisbezorgd!
Dank je wel Linde voor jouw mooie persoonlijke beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent en dat jullie kat het zo goed doet. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Ze leveren de spullen op tijd aan en zijn altijd vriendelijk. Staan open voor eventuele vragen en oplossingen. Denken met je mee... Top service dus...
Dank je wel Nanneke voor de mooie persoonlijke beoordeling! Tot gauw weer. Hartelijke groet, Marinde Kruis
De informatie als je vragen hebt( of geen vragen) die je ontvangt, het meedenken, als ik vergeet te bestellen, ze toch nog hun best doen om eten voor de poes te komen brengen( wat ook super is!!), dat en nog veel meer! Kortom : wij zijn super tevreden!!!
Dank je wel Dicky voor deze mooie persoonlijke beoordeling. Knuffel voor Gijs!! Hartelijke groet, Marinde Kruis
Marinda is zo begaan met de hond heeft altijd goede adviezen en denkt mee! Het is onze eerste hond en hebben soms wat vragen en dan staat ze altijd voor ons klaar
Dank je wel Marielle voor deze mooie persoonlijke beoordeling. Tot gauw weer. Hartelijke groet, Marinde Kruis
Marinde denkt altijd mee en is heel kundig. Daarnaast ook een super goede service. En heel erg vriendelijk. Aanrader!
Dank je wel voor de mooie persoonlijke beoordeling Inge! Een knuffel voor Izzy. Help je ons herinneren dat zij een gedroogde Wijting voor haar verjaardag tegoed heeft? Hartelijke groet, Marinde
Nu al bijna 2 jaar klant van BoezLife en nog steeds tot volle tevredenheid. Bij vragen / problemen wordt er serieus meegedacht. Contact is zeer vriendelijk. Beloften/ afspraken worden nagekomen. Service is uitstekend !!! Kortom zeer tevreden !!! Ik zou eigenlijk geen verbeterpunten weten. Dikke duim !!!
Dank je wel Corina voor de mooie persoonlijke beoordeling! Wij hopen dat je nog heel lang klant van ons blijft en wij kunnen blijven genieten van Bobby! Hartelijke groet, Marinde
Snelle goede levering
Beste Anja, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Bedankt voor telefonisch het probleem op te lossen. Heel fijn en behulpzaam.
Beste Sophia, Dank u wel voor uw mooie persoonlijke beoordeling. Fijn dat uw probleem is opgelost. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Prma! Zoals altijd!
Dank je wel Floor! Tot gauw weer en een knuffel voor Simba! Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Goede communicatie, vriendelijk en snelle bezorging.
Beste Elke, Dank u wel voor uw mooie persoonlijke beoordeling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Er was een hiccup met mijn bestelling, een telefoontje en volgend werkdag opgelost. Super snel levering en heel vriendelijk geholpen.
Beste Helen, Fijn dat uw pakket is aangekomen en dank u wel voor de mooie persoonlijke beoordeling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
mooi tuig keurig verzonden
Beste Guus, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Becbehs vielien tegen dus retour (recht) Alleen moest ik zelf de verznekosten betalen, een pakket van 21 kilo is niet echt goedkoop. Elders kan je dezelfde benches bestellen, maar is retour gratis
Beste mevrouw van den Heuvel, Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer dat u teleurgesteld bent in ons bedrijf. In onze retourvoorwaarden staat duidelijk vermeld dat retourneren voor de kosten van de klant is. Opnieuw producten verzenden n.a.v. de retour komt voor onze rekening. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Voor de eerste keer iets besteld. Keurig optijd bezorgd en netjes verpakt. Verder nog geen ervaring BoeZLive.
Beste Rob, Dank u wel voor uw mooie persoonlijke beoordeling. Fijn dat u tevreden bent. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Snelle levering. Goede service
Beste Iris, Dank u wel voor uw mooie persoonlijke beoordeling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Ons pakketje kon niet worden afgeleverd door dpd, want het adres was onjuist. Werd s'middags door BoeZlife gebeld om na te gaan of het adres onjuist was. Niet dus. BoeZlife heeft gelijk naar dpd gebeld. Hebben iedere dag wel gebeld met ons, om te laten weten hoe het er voor stond. Ze vonden het zelf ook heel vervelend. Uiteindelijk donderdagochtend na een telefoontje van BoeZlife werd na een half uurtje het pakketje bezorgd. Super dat ze er zo achteraan hebben gezeten.
Beste meneer Scholman, Dank u wel voor uw mooie persoonlijke beoordeling. Het heeft even wat "voeten in de aarde" gehad, maar gelukkig is uw pakketje toch nog aangekomen. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Zeer klantvriendelijk bedrijf met kwalitatief hoogwaardige produkten
Beste Nicole, Dank u wel voor uw mooie persoonlijke beoordeling. Fijn dat u onze producten zo weet te waarderen. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Snelle levering, mooie spullen, vriendelijkheid
Beste mevrouw Zuurman, Dank u wel voor uw mooie persoonlijke beoordeling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Ben ontzettend tevreden. Super klantvriendelijk, goede producten en denken goed mee. Onwijs attend dat er een klein (smakelijk) presentje voor mijn hondje in zat. Ik blijf hier zeker voeding voor mijn hond kopen.
Beste Nancy, Dank je wel voor de mooie persoonlijke beoordeling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Onze waterblazer werd snel geleverd. Dat vonden wij erg prettig.
Dank je wel Marcella voor deze mooie persoonlijke beoordeling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis
8 Menno ter Braaklaan
Oegstgeest 2343 KP
Click here to view our Webshop Keurmerk certificate.