Goede service en zeer vriendelijk personeel

Goed en snel geholpen. Na het stellen van een vraag, uitgebreide telefonische assistentie. Top!

Snelle levering, goed product.

Zeer snel geleverd met wat extra lekkers in de doos voor de honden. De honden waren ook zeer tevreden. De woefstock is goed ontvangen en er wordt flink op geknaagd, met name door de teckel.

Prima service!!

Deskundig professioneel advies en snelle levering!

Geweldige service

Geweldige service

Uitstekend!

Goede service, goede informatie en de artikelen komen in een super leuke verpakking bij je thuis. Bovendien een overzichtelijke site en snelle levering.

Goede en mooie kwaliteit! Prima en vriendelijk contact, ook goede bereikbaarheid.

Goede kennis in huis en heel begrip vol. Een succes voor de toekomst.

Fijne contacten, meedenken, snelle levering en extra's aanbieden. Super!

Eerste ervaring

Heb nog maar 1 keer wat besteld Maar super afgehandeld kregen nog een extraatje erbij

Service, Kwaliteit geleverd met een grote dosis Passie!

Via een goede vriendin in contact gekomen met BoeZLife. Wat een brede kennis en fantastische service hebben we ontvangen. De passie die Marinde en haar bedrijf hebben voor het selecteren en vinden van passende producten die natuurlijk, duurzaam en het beste zijn voor je huisdier is fenomenaal. Veel aandacht voor je wensen waardoor je altijd een advies op maat krijgt en uiteindelijk de beste keus kan maken voor je huisdier.

Top bedrijf!

Attent, milieubewust en verkoopt topproducten ! Erg blij dit bedrijf ontdekt te hebben! Ga zo door!

Pluspunten

BoeZLife doet wat ze beloofd. Ze werken met scherpe prijzen. Na de bestelling is het product meteen verzonden zodat ik het snel binnen had. Het voldoet aan mijn verwachting ik ben meer dan tevreden. Verder zat er nog een snack voor de hond in het pakket. BoeZLife is milieubewust bezig. Mijn compliment hiervoor!

Pluspunten

Gewoon een top bedrijf. Zeer snelle en correcte levering

Pluspunten

Snel contact, duidelijke informatie, bij bestelling ook een snelle datum voor afhalen kunnen regelen (nog dezelfde dag in dit geval).

Pluspunten

Persoonlijk contact, mooi assortiment. Veel kennis.

Pluspunten

Goede service en op tijd in huis.Ik ben zeer tevreden over Boez.

Pluspunten

Attente en vlotte reactie op bestelling. Afspraak gemaakt wanneer men kwam leveren en dit nagekomen. Vriendelijk in contact.

Pluspunten

Leuke persoonlijke boodschap en zelfs nog wat extra lekkers voor de hond er bij. Wat een super service!

Het duurde wat langer voordat ik het product binnen had. Ik heb dit niet als probleem ervaren. Ik betaalde ook geen verzendkosten

Pluspunten

telefonisch goed bereikbaar. Duidelijke uitleg en adviezen. Direct verzonden en in prima staat ontvangen. Alles erg netjes en zorgvuldig, professioneel bedrijf waar ik zeker weer zal kijken en bestellen als ik iets nodig heb voor de hond.

Pluspunten

Alles is op orde. Er is over nagedacht wat het beste product is voor de hond en alleen dat is te koop. De prijs kwaliteit verhouding is prima. Marinde geeft uitstekend advies, weet ongelooflijk veel en is heel betrokken.

Pluspunten

Super klantvriendelijk en meedenkend

8 Menno ter Braaklaan

Oegstgeest 2343 KP