Beste Cissy, Dank je wel voor het mooie cijfer dat je ons geeft. Fijn dat je tevreden bent. Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
Snelle levering Persoonlijk berichtje bij de bestelling
VerbeterpuntenNee
Beste Madelon, Dank je wel voor de mooie beoordeling met de persoonlijke noot. Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
Goede service. Vriendelijk, persoonlijk. Snelle levering.
Beste Lizette, Dank je wel voor de mooie beoordeling en de persoonlijke reactie! Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
Persoonlijk, goede communicatie, snelle reactie en levering. Echt een aanrader zou zo weer bestellen bij boez
VerbeterpuntenGeen voor mij
Beste Petra, Dank je wel voor jouw mooie reactie en de moeite die je hebt genomen om er een persoonlijke beoordeling aan toe te voegen. Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
Heel fijn geholpen bij het zoeken naar een tuig voor onze pup!
Beste Gabrielle, Dank je wel voor je mooie en persoonlijke beoordeling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Dank u wel voor uw beoordeling en aanbeveling. Vriendelijke groet, Ruud KruisBoeZLife
Pluspunten
Tijd voor advies Snelle handelingen/actie
Beste Anneke, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn dat je ons aanbeveelt. Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
Geweldige, supersnelle levering. Ik had mijn bestelling nog dezelfde dag in huis!
Beste Danielle, Dank je wel voor jouw mooie beoordeling. Dit was voor ons ook de snelste levering tot nu toe. Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
persoonlijke contact, doet wat het beloofd, snelle levering, leuk het cadeautje (geurkaars) wat in het pakket zat. Fijn dat er wordt nagedacht over verpakkingen en milieu.
Beste Elly, Dank je wel voor de mooie beoordeling en aanbeveling en persoonlijke twist. Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
Super snelle levering.
Dank u wel voor de mooie beoordeling en de aanbeveling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Beste Floor, Dank je wel voor jouw reactie en de aanbeveling! Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
Snel bezorgd, we werden keurig van de status van bestelling op de hoogte gehouden.
Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent! Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
Voldeed aan verwachtingen, snelle levering.
Dank u wel voor de moeite die u heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
snelle correcte levering
Dank je wel voor de mooie beoordeling Heidi. Fijn dat je tevreden bent! Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
Snelle en zeer klantvriendelijke service.
VerbeterpuntenGeen
Dank je wel voor de mooie beoordeling met de persooonlijke touch Renee! Fijn dat je tevreden bent! Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Dank je wel voor de mooie beoordeling Jet. Fijn dat je tevreden bent! Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
wensen 100% gevolgd en producten in de webshop opgenomen. en goed gecommuniceerd én een lekker worstje voor de honden meegestuurd top
Verbeterpuntengeen
Dank je wel voor de mooie, uitgebreide beoordeling Milco. Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
Snelle levering. Als extraatje nog een worstje voor de hond ontvangen.
Dank je wel voor de mooie beoordeling Anja. Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
Eerste bestelling gedaan bij BoeZLife en deze bestelling met persoonlijke noot ontvangen. Erg leuk. Goede producten en snelle levering. Zeer aan te bevelen.
Beste Mirjam, Dank je wel voor de uitgebreide mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
Erge aardige mensen
Beste Elise, Dank je wel voor de mmoie beoordeling en aanbeveling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
vriendelijk te woord gestaan en een cadeautje erbij gekregen ivm de verlate verzending tijdens de vakantie. Na verkeerde zending direct het verschil overgemaakt naar onze rekening. en verontschuldiging aangeboden.
Verbeterpuntener werd de verkeerde waterblazer geleverd. ipv de "raw" de "basic" toegestuurd.
Beste Mieke, Fijn dat je tevreden bent met deze waterblazer en de manier hoe wij het hebben afgehandeld. Dank je wel voor de uitgebreide beoordeling. Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
Uiterst goede service, heel vriendelijke mensen, zeer begaan met het welzijn van het dier. Besteld tijdens vakantie, keurig gebeld dat het product iets later zou komen. Attent en persoonlijk briefje bij bestelling ontvangen met een extra presentje voor het iets langer wachten. Product snel en zonder problemen kunnen ruilen voor een kleinere maat en veel extra informatie gekregen.
Beste dseller, Dank u wel voor de mooie beoordeling en de moeite die u heeft genomen om een uitgebreide beoordeling te schrijven. Wij zijn blij dat de kleinere mand wel bij uw hond past. Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
in de vakantie periode besteld, netjes wordt er aangegeven dat het wat langer duurt. prima afhandeling en voor het iets langer wachten een leuk presentje,
Verbeterpuntengeen
Beste Stefan, Dank u wel voor uw mooie persoonlijke beoordeling. Hier zijn wij blij mee. Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLife
Pluspunten
Levering zoals afgesproken en snel. Leuk presentje gekregen!
Dank u wel voor uw mooie persoonlijke beoordeling! Vriendelijke groet, Ruud Kruis
Pluspunten
Onze waterblazer is volgens afspraak en op tijd afgeleverd. Erg leuk vond ik het handgeschreven briefje en de traktatie voor onze honden. Bedankt!
Beste Mado, Dank je wel voor de moeite die je hebt genomen om deze mooie persoonlijke beoordeling te schrijven. Wij vroegen ons af of het correct is dat je bij de mogelijkheid om ons aan te bevelen, "NEE" hebt aangevinkt. Mocht dit correct zijn dan zouden wij heel graag willen weten hoe wij onze service kunnen verbeteren zodat u ons een volgende keer wilt aanbevelen. Vriendelijke groet, Ruud Kruis BoeZLIfe
8 Menno ter Braaklaan
Oegstgeest 2343 KP
Click here to view our Webshop Keurmerk certificate.