Netjes en snel

Erg klantvriendelijk, snelle reacties op de mail. En ook behulpzaam bij navragen extra informatie.

Goede webwinkel

Wij hebben een waterblazer gekocht. Zeer tevreden over de winkel. Goede producten die d doen wat ze moeten doen. Prima prijs. De waterblazer kwam goed ingepakt aan. De levering was met 1 dag vertraagd en dat werd keurig verteld in een mailtje. Zeer tevreden!

Goede service en scherpe prijzen! Heel tevreden!

Kwaliteit, prijs en leversnelheid conform verwachting.

Voldoet geheel aan de aangegeven kwaliteitsverwachting

Prima website

Snelle levering Ontzettend leuk dat het bedrijf de moeite neemt om er een handgeschreven bericht bij te doen!! Zeker een aanbeveling om via deze website te bestellen

Netjes verpakt

Netjes verpakt en een paar gratis hondensnoepjes erbij.

Goeie producten

Ziet er uit als op de website, Goeie service was op tijd binnen!

Super zaak

Goede lieve ervaren mensen. Goede kennis en uileg over alles wat je vraagt

Top service!!

Bestelde artikel werd netjes thuisbezorgd.

Vlotte levering

De levering van mijn product verliep zonder problemen en alles "just in time" ! Ok !

Hele goede service!! En vriendelijk.

Goede prijs en houd zich aan afspraken.

Het gekozen product was (helaas) tijdelijk niet op voorraad. Netjes door BoeZlife gebeld en geïnformeerd over de status van het product. Daarna zoals beloofd verstuurd (in tegenstelling tot veel andere bedrijven) waar je dan extra moet gaan informeren naar de dag/week van verzenden! Ook de prijs voor het gekozen product (niet onbelangrijk) was zeer concurrerend!

supergoede ervaring

Artikel besteld en een en het ander was niet zo duidelijk. Meteen een perfecte opvolging vanuit BoeZLife. Zo kan nu alles gebruikt worden zoals voorzien.

Goed product, snelle levering

Product was zoals omschreven en de levering was snel

Super goed

Snelle en nette levering.

Bestelling binnen een dag binnen, nog even gebeld door het bedrijf omdat er iets mis was gegaan bij ingave adres. Goede service.

Besteld en de zo geleverd Top

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Goede plaats om iets te kopen. Ik had nog een vraagje. Ze bellen je terug. Gaven nog extra tips.

Suoer snelle levering en leuke attentie voor de hond erbij.

Levering was supersnel, erg leuk dat er een paar kleine koekjes in zaten voor de hond.

Heel tevreden

Besteld de dag erna bezorgd heel tevreden

Duidelijke website, snelle levering

Goede webshop, duidelijke productomschrijving en snelle levering.

Fijne cominicatie

Na mij product gekocht te hebben had ik een vraag deze is netjes beantwoord! Goede en snelle service Bedankt!

Kan niet beter!

Goede, duidelijke website. Eenvoudig bestellen. Snel verzonden en in huis. Persoonlijk bedankbriefje en een koekje voor de hond. Wat wil je nog meer? Heb al een aanbeveling gedaan aan onze hondentrimster. Dat zegt toch alles?

Veerpolder 5 F

2361 KX Warmond

06 - 41335341

Over BoeZLife

Wij consumeren onze huisdieren ziek! Dit is het uitgangspunt van BoeZLife*. Wij doen dit door slechte en verkeerde voeding en snacks aan onze dieren te geven, door over te vaccineren en over te ontwormen, door onze huisdieren de verkeerde (vacht)verzorging te geven, door het aan de lopende band toedienen van vaak zware chemische bestrijdingsmiddelen tegen vlooien, teken en wormen enzovoort. Wij vinden dat dit anders kan. Wij helpen u graag op weg. Dit kan, voor korte vragen, in onze winkel en als u een uitgebreid advies wilt kunt u contact opnemen met Voedingspraktijk Hond Kat of Holistisch therapeut voor honden en paarden "Madieke Visser". Wie zijn de mensen achter BoeZLife? Wij zijn Ruud & Marinde Kruis en hebben ruim 30 jaar honden en katten gefokt en verdiepen ons sindsdien in de innovatie op het gebied van voeding, (vacht)verzorging en gezondheid van honden en katten. Ruim 30 jaar geleden waren wij één van de mensen die KVV (kant en klare rauwe diepvriesvoeding) op de markt in Nederland hebben helpen zetten. In BoeZLife delen wij onze kennis en ons netwerk en helpen wij u om inzicht te krijgen in hoe u uw hond of kat een gezond leven kunt bieden. BoeZLife is een eerstelijnsorganisatie waar u met uw vragen over het welzijn van uw hond of kat terecht kunt. Wij geven voorlichting over voeding, (vacht)verzorging, vaccinatie op maat, ontwormen op maat en alternatieven voor chemische vlooienbestrijding. Wij bieden een luisterend oor waar nodig. Een gezond honden en katten leven Bij BoeZLife kunt u terecht bij: - Voedingspraktijk "Hond en Kat" - Holistische praktijk voor dieren "Madieke Visser" - Osteopathie Willemijn Cremers