Super winkel en zeer goed geholpen door mw in Tiel

Zeer goed en kundig geholpen door een medewerkster in Tiel (zwart kort haar) Top!

Als vanouds

Prima.

Prima verzorgd

De eerste bestelling paste niet. Dus teruggestuurd en opnieuw een andere maat besteld. Het terugsturen ging goed. De betaling terug van de eerste bestelling is ook goed verlopen.

Goede kwaliteit Goede behandeling Over àlles tevreden

De kleding is mooi kwaliteit is wel wat duurder geworden

?

Prima kwaliteit en goede service

Top Winkel en personeel!!

Zeer mooie kleding

Overhemden besteld.

heel fijne ervaring

Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen in Etten Leur

Mooie passende overhemden

De bestelling kwam keurig op tijd, en was zoals op de foto. Mooie kleuren en prima pasvorm. Jammer dat er géén kaartje en aardigheidje meer bijzit ! Verder tevreden

Zorgvuldig en snel

Mijn bestelling via de webwinkel werd snel en correct uitgevoerd. Ook het contact met de klantenservice verliep vlot en correct.

Altijd netjes en correct

goed en kwaliteit

Goeie nette winkel met zeer deskundig en vriendelijk personeel.

Ik heb een week geleden een Colbert gekocht bij dit filiaal en was er helaas niet meer in mijn maat, na overleg met de filiaalleider Kitty besloten de colbert uit een ander filiaal te laten komen, na 1 week keurig een telefoontje gehad dat hij binnen was en ben hem gaan passen, de mouwen helaas iets te lang, maar geen probleem voor Kitty, ze heeft de mouwen op maat afgespeld en hem laten vermaken, vandaag opgehaald en super, helemaal goed. Nogmaals mijn complimenten voor deze filiaalleider Kitty, wees daar zuinig en trots op firma v,Dal Mvg, C.Troost

Retour

Duuurt te lang als je iets retour stuurt en je geld teruggestort krijgt. Bestellen en betalen gaat sneller

Prima kwaliteit en pasvorm

Altijd de juiste keuze te maken bij van Dal

Prima uitleg gehad en meedenken om tot de goede maat te komen.

Jammer dat Drachten dicht is, daar werd ik altijd prima geholpen. Ik moet het nu met de webwinkel doen. Erg jammer.

We werden goed geholpen in de winkel. Er was maar 1 broek en op de website werd er nog 1 besteld. Alles snel geregeld.

Top winkel

Had een bestelling gedaan mooi vlug binnen. Nu had ik zelf een grote fout gemaakt. Maar alles terug naar de winkel gebracht. Daar werden we zeer netjes geholpen. Zij hebben alles retour gedaan en de zelfde dag kreeg ik te horen dat mijn geld was terug gestort. In de winkel maar andere kleren gekocht

Snelle levering, mooie kwaliteit en goede prijs.

prettige winkel

uitstekende service

Prima levering uitstekende qualiteit

Altijd super vakkundig geholpen

Zoals gemeld ik word altijd vakkundig en aardig geholpen

helemaal goed!

vriendelijk personeel en goede service.

Hart stikke goed!

Iets besteld en dit was snel en goed bezorgd!

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda