Uitstekend!

Goede communicatie,snelle levering,netjes verpakt!

Goede bediening

Ben daarom ook dik tevreden en ben tevreden klant

Mooie zaak met betaalbare kleding.

Vriendelijke personeel met goed advies.

PERFECT

kLEDING MOOI EN LEVERING WAS GOED.

Netjes en snel geleverd

Prima kleding

Online iets gekocht en ik wilde ruilen in de winkel omdat de maat niet goed was. Dat lukte niet met een fout in het kassasysteem. Andere broek gekocht en opnieuw betaald de andere achtergelaten en dat moet alsnog teruggestort gaan worden. Raar dat het op deze manier moet gaan, heb nog geen geld terug gekregen.

Prettig

Nu online besteld, kwam vroeger altijd in de winkel in den Bosch, jammer dat die er niet meer is, werd altijd fijn geholpen. Kleding van erg goede kwaliteit, dus nu v dal maar eens on line, werd ook prima verzorgd en verzending ging ook snel en prima.

altijd prima geholpen en nooit opdringerig

Mooie mode, mooie prijzen!

Mooie mode, mooie prijzen!

Goede bediening en service.

Voldoende keuze. mijn maat was niet in de winkel aanwezig. Zij hebben deze voor mij via internet besteld en thuis afgeleverd. !

Goede kwaliteit en service

Snelle en juiste bezorging en mooie producten!

Fijne en goede producten!

Slechte afhandeling

Ik heb de zelfde dag iets gewijzigd, kijken de mails pas te laat na. Waardoor ik de bestelling helemaal moet annuleren. De bestelling moest nog opgehaald worden uit een winkel. Dan ga ik er vanuit dat op dat moment iets gewijzigd kan worden.En dan na een week nog geen bedrag terug gestort. Ik weet niet of ik nog iets ga bestellen dan zoek ik wel een winkel op. Mvg D Schothorst

Mooie kleding

Kleding is prima, Verpakking mag wel aandacht aan worden besteed, te grote dozen, doos gescheurd geleverd waar de kleding uithangt. Lees reviews dit komt regelmatig voor, beloven beterschap.

uitstekend

heel fijn geleverd in een dag

Vind altijd wat bij mij past

prettig.

geweldig goedpassende en goede kwaliteit kleding

Heerlijke winkel met persoonlijke hulp/service/begeleiding, zodat je tot de juiste keuze kunt komen.

Zeer vriendelijke bediening in Dordrecht.

Ik slaag altijd naar tevredenheid en een zeer prettige winkel met een op en top vakman als winkelmanager. Een minpuntje, jammer dat de vaste klanten korting is teruggegaan van 10 naar 5%

prima geholpen

prettig !!!

Zeer tevreden.

Vlotte bestelling zeer tevreden .

Goed product

Goedenmorgen ik heb mijn product goed ontvangen en ben erg tevreden . Alleen vind ik wel dat het wel wat telang duurt voor ik het hebt gekregen .gr Peter.

Gemak online

Nog een paar leuke truien en vesten kunnen aanschaffen vanuit de outlet

goede producten tegen redelijke prijzen

goede producten tegen redelijke prijzen

Goede service en klantvriendelijk personeel

Prima service en klantgerichtheid. Zowel in de winkel als bestellingen online.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda