Hele Mooie collectie , een aanrader

In de winkel hele fijne ervaring Via webshop duurt levering lang. verschillende leveringen waren de artikelen niet verpakt, waarvan 1 artikel kleine haakjes vertoond. Telefonisch algemeen nummer niet goed bereikbaar.

Ruime keuze en correcte levering

Via internet colbert besteld. Regelmatig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Correct en volgens afspraak geleverd.

Meestal goed

Met regelmaat doe ik een bestelling.Wel vind ik dat bestellingen vaak lang op zich laten wachten.laatste keer 9 dagen.Dat komt omdat het een uitverkoop artikel is.Dat werd mij gezegd .Vind ik jammer.Maar meestal tevreden over de producten.

Prima geregeld!

Alles goed geregeld! Jammer dat het wat lang duurt

Goede kwaliteit kleding

Geweldige winkelbeleving en vriendelijk personeel

zeer goed

Ontvangen artikelen van goede kwaliteit!! Voor herhaling vatbaar!

Tevreden

Mooie kwaliteit

Word goed geholpen en vriendelijk personeel

Snelle ontvangst na bestelling en betaling van een artikel in uw online winkel. Pasvorm is prima.

Top winkels

Ik slaag hier eigenlijk altijd. Prettige medewerkers die graag klaarstaan om je te helpen.

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Keurige nette winkel, goede service, mooie kleding

Ga de laatste jaren naar van Dal Bladel, voorheen naar Eindhoven. Allebei de winkels bieden een mooie collectie, goede service en fantastisch personeel. Neem nu regelmatig mijn broer mee en deze is ook zeer tevreden. Ga zo door! Groeten Ton de Kort.

Fijne collectie voor de man van vandaag!

De zaak waar de klant heel goed wordt geholpen.

Tevreden

Snelle levering , franco levering ?

Geen maatabel via internet

Bij de uitverkoop wilde ik een gilette kopen, maar vond geen maattabel op hun site. Telefonisch contact gehad. Hij heeft een gilette van maat 50 gemeten over de breedte plat neergelegd 50 cm. Daar weet je nog niets aan. Slank postuur, brede schouders, slank gewoon of een buikje. Het zou goed zijn daar een juiste maatabel op internet aan toe te voegen. Ruime maat besteld nog te klein.

Beetje waardeloos die hoge retourkosten

Tp

Bestel altijd geweldige kleding en mooie aanbiedingen ben blij met deze winkel

De ene dag besteld en daarna via de mail op de hoogte gehouden want mijn overhemden moesten uit 2 verstigingen komen.

Ruime keuze, betrouwbaar en betaalbaar.

Zie boven

Altijd goede ervaring met van Dal !

Was blij met de broeken ! Bedankt voor de snelle verzending. Groetjes.

Prima product, onduidelijkheid levertijd

Leuke jas gekocht, was op voorraad, maar duurde enkele dagen voordat iets omtrent verzending werd vernomen. Moest hier zelf achteraan mailen.

Fijne winkel

Mooie kleding en fijn personeel

alles perfect geleverd

perfect

Goed bedrijf

Bestellen ging prima, levering vind ik wel een beetje lang. Jammer dat je met ruilen naar een andere maat, weer opnieuw moet bestellen. Retour en terug betalen ging wel vlot. Het artikel was trouwens precies wat ik wilde en wat ik er van verwachtte.

Geweldige winkel

Goed en kundig personeel. Weten alle kleding goed te combineren.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda