Fijne winkel en vriendelijke verkoopsters

Ruime keuze, snel geleverd

Ik wilde graag wat nieuwe overhemden bestellen en was al eens in een Van Dal winkel geweest. Online is het assortiment lekker breed en is er dus veel keuze. Dit was mijn eerste online ervaring met Van Dal en die was goed. Op maat en model zoeken ging lekker vlot en daarna bestellen ging heel makkelijk. De verwachte levertijd werd gehaald en de overhemden waren keurig verpakt, kortom zeer tevreden!

Slecht!

Ik krijg mijn bestelling niet compleet geleverd. Er worden vaker artikelen apart verstuurd. Maar er wordt nu gezegd dat beide artikelen wel gelijk verzonden zijn. Alsof ik een leugenaar ben. En na 6 dagen nog geen antwoord.

Fijne zaak die vlot levert.

Bestelling komen vaak al na 1 a 2 dagen. Goede kwaliteit kleding.

Fijne winkel in Wijchen

Prettig geholpen in de winkel. Online ook goede ervaring

goed geholpen, ruilen kan.

Keurig geleverd en tijdens verzending op de hoogte gehouden.

Het product werd keurig geleverd in de gestelde termijn

Netjes op tijd geleverd voor een nette prijs

De enige winkel waar ik mijn kleding koop

Ik koop al mijn kleding bij Van Dal Mennenmode. Het merk Bartlett zit perfect wat het ook mag zijn. Pantalons korte broeken overhemden en T-shirts. zelfs de sokken koop ik bij Van Dal. In de winkel in Zeist wordt je altijd perfect geholpen. Vriendelijk personeel.

Uitstekende kwaliteit

Bestelling goed verzorgd en prima kwaliteit. Kleur komt overeen met de foto.

Netjes verzonden

Fijn in alles

Alles prima

Mooie kleding

Van Dam is een fijn bedrijf met kwaliteit kleding. Helaas niet de 10% vaste klanten korting ontvangen

Goedkoop

goede service, goedkoop, snel en goed kwaliteit.

Klant hulp kan beter.

Bij het passen van kleding,weinig hulp. Zijn liever bezig met kleding op hangen.

Geweldig goede service

We hebben een jas terug gestuurd (te groot) op zaterdag en maandag stond het bedrag al op onze rekening. Dat was super. Een kleinere maat besteld en binnen een 3 dagen was de jas er. Wat we niet begrijpen is dat de eerste jas gratis werd verzonden en de tweede niet. Niet erg natuurlijk maar we willen weten waarom??? Dat neemt niet weg dat de service prima is. We zijn trouwens al jaren klant. Groeten KJJ Schog

Ruime keuze en vakbekwaamheid bij het personeel

Als ik in Roosendaal in de winkel kom, voel ik me welkom. Het personeel is vriendelijk, gastvrij en vakkundig. Je wordt herkent en dat geeft een goed gevoel. Ook een gevoel van waardering zo van leuk dat u er weer bent.

Vriendelijke bejegening in combinatie met uitstekende dienstverlening!

Vriendelijke bejegening in combinatie met uitstekende dienstverlening!

Eerlijke beoordeling bij passen

Als ik iets pas zeggen medewerkers eerlijk of het goed is

fijne winkel

Nee, het zijn geen bekende merken maar door de keten zelf benoemde merken. Is daar iets mis mee: nee want het is allemaal "mooi spul en aangenaam draagbaar" en dat voor hele redelijke prijzen. Maar wat meer "merk marketing" zou denk ik wel helpen aan het image. Wat ik wel vervelend vond was de lange duur van een bestelling via de webwinkel en de uiteindelijke leverdatum

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Mooie betaalbare kleding

De ervaring is dat Van Dal nog een van de weinige zaken is die betaalbare kleding heeft met een ruim assortiment. Vooral de truien vallen in de smaak. Hoop dat ze nog lang bestaan.

lange wachttijd

prima jas gekocht, maar verzendproces duurt te lang

Fantastisch winkels waar je goed en vakkundig wordt geholpen.

Personeel in de winkels zijn altijd even vriendelijke en je wordt ook nog eens vakkundig geholpen. Ik heb wel een tip mbt de webshop. Deze werkt niet altijd naar behoren. Zeer traag en het Inloggen met je account laat ook vaak te wensen over.

De online bestelling moeten sneller geleverd worden.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda