Vlotte afhandeling

Duidelijke website, goed te navigeren en filteren. Afhandeling en bezorging duidelijk en snel.

Mooie collectie

Correcte levering

Snel bezorgd perfect service

Snelle levering, zeer goede en nette zaak

Super snel en netjes

Keurig

Zeer behulpzaam.

Had via webshop vest besteld. In de winkel waalwijk teug gegeven. Geld terug stond kort erop op mijn rekening. Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk.

Zeer duidelijke website en bestelling snel geleverd.

Gewoon top!

Besteld en gelijk geleverd. Helemaal goed!

Goed geholpen en mooie spullen

Van klassieke overhemden tot vrije tijds broeken en jassen , ik ben er totaal voor geslaagd

Kwaliteit met goede service

Van Dal levert kwaliteit en prima service en snelle levering.

netjes geholpen

Zeer netjes geholpen.

Fijne winkel

Vriendelijk personeel en ruime keuze!

Klantvriendelijk

Snel en goed

Nieuwe jas werd ondanks de feestdagen snel bezorgd. Netjes verpakt.

Ruime keuze

Netjes en correct geholpen

Als van Dal kwalitatief goed blijft dan blijf ik klant.

Nette en vlotte bediening.

goede service

Ik had een trui gekocht via de webwinkel omdat deze bij de vestiging in Oosterhout niet in de winkelcollectie zat. na een aantal dagen ontdenkt dat er een groot gat was oontstaan in de oksel. de trui was gaan ladderen daar. Met behulp van de winkel in Oosterhout de trui netjes omgeruild voor een ander exemplaar. verliep allemaal soepel.

Prima bedrijf

Kwaliteit goed, snelle leveringen. Altijd correct.

Uitstekend!!

Van Dal is een geweldige herenmodezaak met een stijlvolle en veelzijdige collectie. Het personeel is deskundig en neemt echt de tijd voor je. In het bijzonder wil ik Richard Theunisse bedanken voor zijn enorme inzet, professionaliteit en persoonlijke advies. Dankzij hem heb ik mijn colbert precies op tijd binnen gekregen. Absoluut een aanrader!

Goede service en kwaliteit

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service

Perfecte zaak.

Een winkel met een uitgebreid aanbod, redelijke prijzen en deskundig, vriendelijk personeel.

Een trui die te groot was is na terugbrengen in de winkel prima afgehandeld.

Altijd goed

Bij van Dal Mannenmode slagen we altijd!

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda