Verzendkosten beleid verandert

Op de eerste plaats begrijp ik het ondernemerschap en de lasten die verzenden met zich mee brengen. Dus een bijdrage is prima, maar voor meer dan 100 euro bestellen en toch moeten betalen was nieuw voor mij. Geen probleem want de retouren waren immers altijd al gratis. Maar helaas moest ik voor de retourzending weer betalen. Van Dal heeft daarmee 2 USP’s voor verder weg wonende mensen met een lastige maat helaas op een laag pitje gezet

Klantvriendelijk en kwaliteit

Voorafgaand aan mijn bestelling heb ik digitaal advies gevraagd omtrent de maat van een vest die over een overhemd én trui gedragen zal worden. Al gauw kreeg ik het advies en heb het vest besteld. Binnen 3 dagen heb ik de bestelling kunnen ophalen en na passen blijkt het vest prima te passen. De kwaliteit van dit vest is prima.

Kleding tegen redelijke prijs

Kleding tegen redelijke prijzen prima service Snelle reactie op vragen. Veel keuze in kleding Vriendelijk personeel

Superwinkel

Goede communicatie over verzending van bestelling, vlotte levering, makkelijk te retourneren en nette en vlotte afhandeling van de geretourneerde producten. Zeer betrouwbaar.

Deze bestelling van 3 overhemden uit de actie 3 voor 2 was perfect. Dus deze besteld daar dit op een goed moment kwam, mooie overhemden, goede kwaliteit. Kan dit zeker aanbevelen, ging beter als de vorige bestelling daar ik toen een bestelde broek opgestuurd kreeg die al gedragen was en moeite ervoor moeten doen om mijn geld cq tegoed bon te krijgen. Maar verder geen moeite gehad met deze bestelling

Geweldige kwaliteit en goede service

Nu al meerdere overhemden/blouses en colbert gekocht en allen zijn van topkwaliteit. En de acties maken het meer dan super. Snelle levering ook. Kortom,...gewoon top!

het enige lastige op de site was, dat, nadat ik een aanbieding had gekozen, ik niet terug kon naar dezelfde pagina om aldaar de volgende aanbieding te bekijken; nadat ik had doorgeklikt op de eerste aanbieding (nadere info) kon ik dus niet meer terug om dan de volgende aanbieding te vinden en dan daar weer op door te klikken. Ik moest dan afsluiten, de link opnieuw gebruiken, naar de pagina met aanbiedingen gaan, de tweede aanvbieding aanklikken, etc. Tamelijk omslachtig. Wel heel veel kritiek op de bezorger. Die kritiek ook al doorgegeven aan Van Dal en die zou er iets mee gaan doen. Klonk oprecht.

Helemaal super

Een snelle levering, in een goede / nette verpakking en kwaliteit producten voor een goede prijs, kortom een goede prijs kwaliteit verhouding

maat 31 besteld. Leek wel maat 60 bij ontvangst

werkwijze voor niet alle consumenten duidelijk. gebruik duidelijke en reguliere maatvoering ik heb een jeans korte broek besteld, maat 31. dat is gewoon voor mij de juiste maat. nu krijg ik iets van maat 60 binnen? er staat wel maat 31 in het label. ik ben, gezien eerdere reacties niet de eerste met deze klacht. Naar de winkel gegaan. keurig geholpen, geld wordt terug gestort.

Duidelijke site, snelle afhandeling.

Goed assortiment , redelijke prijzen. Mooie winkel met vlotte en vriendelijke bediening.

Ontzettend makkelijk om online te kopen. Veel keus, leuke aanbiedingen. Mooi concept, werkt prima. Kwaliteit ten top.

Slecht

Mijn polo's waren niet verpakt in plastic en waren smerig!!!

Voor de helft geslaagd

Een korte broek past perfect, helaas was de andere veeeel te groot

Happy met mijn kleding

Prima ervaring op zich. Eén klein puntje van aandacht is hoe kleding aangeleverd werd. Had 4 colberts en een Gillet besteld en dat was in een klein doosje gepropt. De colberts moest ik eerst de kreukels uit strijken. Daar mag wel iets meer aandacht aangeven worden.

Mooie overhemden

3 overhemden besteld in maat 41. 2 waren prima, beide model modern fit. Een was te ruim, deze was comfort fit, had ik niet op gelet op de site. Mooie overhemden, prima pasvorm.

Helemaal goed

Het uitzoeken en bestellen ging heel gemakkelijk, jammer dat er nog maar 1 stuks korte broek in mijn maat was, maar dat heb je met een uitverkoop

via winkel beter dan via post etc.

Deelleverantie het een via DHL kon gelukkig nog in een afhaal cabine en restant veel later via Post en dan net niet thuis, lastig.

Dit smaakt naar meer.

1e keer een bestelling gedaan bij Van Dal en daar ben ik tevreden over. De maat is goed. De kwaliteit is goeden de levering binnen enkele dagen volgens afspraak.

Mooie herenkleding goede pasvorm

Ik koop bijna al mijn kleding bij van Dal Pasvorm is prima

Retourzending

Als 40 jarige trouwe klant online een bestelling geplaatst van drie artikelen helaas was er een artikel niet mijn maat dus retour gestuurd maar werden er kosten in berekening gebracht vanwege niet de gehele zending retour te zenden . JAMMER voor een trouwe klant Terwijl bij de bestelling wel bezorgkosten zijn berekend. Dus in het vervolg alles retour Slechte ervaring van een trouwe klant Met vriendelijke groet Ad van de Graaf

Prima webshop met een goede en klantvriendelijke benadering. Bestellingen worden vlot en zorgvuldig afgehandeld en eventueel retourneren is makkelijk en levert nooit problemen of extra kosten op. Alleen maar goede ervaringen met deze webshop!

snelle en correcte aflevering!

De online bestelling was gemakkelijk uit te voeren, de aflevering was volgens de planning binnen enkele dagen. Een foutje van mijn kant wat betreft maatvoering werd door de plaatselijke Van Dalwinkel vriendelijk, correct en snel gecorrigeerd. Kortom een verademing in deze tijd van online shoppen!

De gezelligste winkels van Nederland

Was ik naar de mooiste stad van Nederland verhuisd, maar daar is (nog) geen van Dal winkel. Een groot gemis in een verder perfecte plaats om te leven en wonen. Gelukkig is er dan nog de webshop.

Van Dal in Roden top!

Voor het eerst hoef ik niet meer naar Groningen voor betaalbare herenkleding. Van Dal is een kwalitatief prima zaak. Stijvolle kleding en vriendelijk behulpzaam personeel. Ik heb mijn kledingzaak gevonden. Super!!! Peter O Gerrits

Supersnel

Kleding bestelt,alles paste,dus niets retour,top. De volgende dag al in huis, supersnel

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda