UItstekend

Spullen keurig op tijd bezorgd en van goede kwaliteit.

alleen de manier van bezorgen de DHL laat de doos achter de deur en weg gaat zonder dat iemand de deur opent

Fijne winkel en personeel

Het versturen duurt wel lang

Ik heb nu verschillende keren online besteld en pas n 4-5 werkdagen ontvangen. In het huidige E commerce tijdperk is dit uitzonderlang tussen bestellen en ontvangen. Verder ben ik wel tevreden met het aanbod en prijs/kwaliteit verhouding.

goed is goed

ik vind goed is goed simpel

Klantonvriendelijk

9 dagen wachten tot het retourgeld op de bankrekening stond! Twee maal verzendkosten betalen, zowel bij aankoop als retour.

Bedankt.

Bedankt Richard voor de tip, broeken waren de volgende dag afgeprijsd.

Zoals het hoort en ik gewend ben van deze zaak

Vest is zoals afgebeeld, heel mooi en kwalitatief goed. Snel verzonden en wat zo bijzonder fijn is dat alles erbij zit incl. een retourlabel. Dat heb ik tot nu toe niet nodig gehad na diverse bestellingen dus voor mij kan het niet beter.

Mooi EN op tijd geleverd

Zie hierboven

Persoonlijk

Goede sfeer en keurige bediening die verstand van zaken hebben.

De bezorging ging helaas niet zoals het moet maar dat is de schuld van DHL

Zie hierboven

Prettige winkel, prettige personeel, goede kleding.

Mooie winkel

Mooie collectie, goed geholpen, aardig personeel.

Prima kleding en snelle service

Mooie kwaliteit kleding. Snelle service en als iets niet past geen probleem je kunt het makkelijk terugsturen of naar een winkel terugbrengen.

tevreden zeker over de kwaliteit

Super winkel met goed advisering en deskundige hulp

Goede kwaliteit en top service@

Altijd mooie kleding die netjes wordt bezorgd. Ook in de sale mooie items kunnen scoren. Mijn man gaat weer goed gekleed!

Snel geleverd, goede kleding

Heb hier vaker besteld en bevalt goed

Goede service zeer vriendelijk personeel en een goede service. Van snele bestelling.

snelle levering, maten kloppen altijd.

alles weer op tijd geleverd

Slechte ervaring met klantenservice.

Had donkerblauwe trui besteld en bleek dat ik die al eerder besteld had. Direct terug gestuurd en een licht blauwe besteld. Ontvang ik weer die donkerblauwe trui. Gebeld met klantenservice en deze gaf aan dat ik die donkerblauwe besteld had. Duidelijk ergens iets fout gegaan. Heb ook deze terug gestuurd en totaal € 20 aan verzendkosten betaald en geen trui. Was geen enkele reden om mij tegemoet te komen. Ben wel een vaste klant en teleurgesteld. Van Dal even op pauze.

Prima service !

Retour via winkel heel eenvoudig geregeld. Zeer behulpzaam personeel. Top!

Ben heel tevreden

De overhemden waren prima en de bestelling is vlot afgewerkt. Wij wonen in Drenthe en wachten met smart op een vestiging van Van Dal in Emmen!!!

Zeer tevreden Duidekijke communicatie

Goede service, ruime keus en prima kwaliteit.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda