Mijn persoonlijke smaak, uitstekende service

Op internet besteld, verkeerde maat, in de winkel gepast, en vriendelijk geholpen, ged. geslaagd, ged. retour en geld binnen een paar dagen teruggestort.

Perfecte levering en keurig verpakt.

Ik ben weer reuze tevreden.

goede en zeer prettige dienstverlening

uitstekend webshop

Ik kon niet betalen met mijn bank kaart Heb moeten vragen aan derde om te betalen met hun kaart is wel spijtig anders had ik meer bestellingen gedaan

Keurig geleverd, ook gemakkelijk om iets terug te sturen vanwege niet passend model.

Helemaal goed

Kwaliteit

Kwaliteit

Mooie kwaliteit kleding en schoenen. Snelle levering. Uitmuntende service.

Klant vriendelijk

uitstekende kwaliteit

Ging prima

Duurt wel ongeveer een week bij van Dal, omdat ze de producten eerst onderling verzenden. Wek een mooie aanbieding!

In de sale wel, anders niet.

Ik vind de kleding te duur om te kopen als er geen sale is. Dus daarom wacht ik meestal tot Januari, Februari om in te kopen. De maatvoering klopt ook niet altijd, ik merk vaak dat het te krap is. Het is altijd wel mooie kleding en van goede kwaliteit! Jammer ook dat je vrij lang moet wachten op het bericht of je retour goed is binnengekomen en dat je geld wordt teruggestort.

Altijd blij met Van Dal Mannenmode.

Bij alle aankopen wordt ik goed en eerlijk geadviseerd en dat is de kracht van hèt bedrijf.

goede hulp bij het passen en uitzoeken

het bestellen van een broek snel geregeld en binnen een week in huis!

Goed geregeld netjes afgeleverd

Perfect geregeld

Goede ervaringen.

Prettige bediening.

Goede en juiste levering

uitstekende levering en een aanvullende vraag aan de klantenservice werd ook deskundig beantwoord.

Al jarenlang top

Al jaren lang klant en altijd probleemloos kleding besteld en keurig netjes ontvangen. Ben een zeer tevreden klant

uitstekende ervaring

Prettige winkel met vlotte en leuke mensen , niet opdringerig meedenken met , kortom gewoon prettig om je kleding uit te zoeken . vriendelijke groet, George Schlink

Correct en betaalbare kwaliteit!

In de koopjes- periode 2 te kleine hemden besteld. Netjes teruggestuurd. Nadien de juiste maat besteld en vlot gekregen. Financieel is alles prima verlopen. Dankjewel, Rudy uit het west-Vlaamse Wevelgem. Jammer dat er nog geen fysieke winkels in België zijn.

Klantvriendelijk en goede uiteg

TOPPIE!!

klant is koning

altijd even vriendelijk

Kwaliteit en service voor een betaalbare prijs

Bezoek aan van Dal winkel in Wijchen geeft altijd een gevoel van thuiskomen. Gezellige dames en heren die je helpen en adviseren. De stamtafel en het bakje koffie maken het winkelen en shoppen kompleet. Ook het winkelen via internet is eenvoudig en gemakkelijk als je net een mooie aanbieding of nieuwe mode hebt gezien in de mailing.

Fijne herenzaak

prima bedrijf

correcte behandeling en goede spullen

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda