mooi snel bezorgd

fantastisch

fantastisch

Goede service, snelle levering.

Maar, Aangezien mijn jas 4 keer XL niet in de winkel leverbaar is ben ik genoodzaakt om deze online te bestellen en aangezien we bonnen hebben ontvangen voor b.v een gratis riem,sokken,of paraplu kunnen we daar naar fluiten. Wat gaan we daarmee doen??

Geweldig.

Mijn man is zeer goed geholpen bij van Dal Roosendaal door een geweldige vriendelijke verkoopster met goede adviezen.

goede kwaliteit prijs verhouding

Altijd goed geholpen

Alleen jammer als je spullen besteld. Dat de maten een groot verschil is

Prima.

Uitstekend.

Netjes, snel.

Fijne artikelen altijd tevreden over van Dal

altijd zeer goed geholpen.

altijd goed geholpen in de vestiging in horst

snel en correct

goed produkt en snelle en correcte levering

Geweldig geholpen

Alleen super jammer,dat wij die 269 euro besteed hebben,geen cadeau gekregen hebben van de winkel weken. Wij hebben dit tussen 15 en 18 oktober gedaan

Snel en makkelijk op internet

Snelle afhandeling ook vriendelijk geholpen in winkel in nijkerk

redelijk goed

het is goed verzorgt maar als er een product niet goed is en je treft in de winkel de verkeerde medewerkster dan kunnen ze niet voor je doen dus mijn oproep daar voor is laat vaste medewerkers niet constant twee tot drie maal vervangen door een ander maar geef ze een vaste lokatie voor een aantal jaren

Gewoon goed !

Helder en behulpzaam.

Goede keuze

Artikelen waren niet voorradig meer in de winkel. Samen met de mevrouw keuze gemaakt en besteld. Alles is keurig afgeleverd.

Prima kwaliteit prijs verhouding

Goede hulp in winkel. Blousen zijn maatvast, broeken niet altijd. Dat maakt online bestellen wat lastig. maar per saldo een dikke 8

Bij van Dal slaagt men altijd!

Bij van Dal is een ruime keuze aan moderne en vrolijke kleurige kleding en schoenen en van goede kwaliteit.

Mooi assortiment en snelle levering

Mijn laatste bestelling zou binnen 2 a 3 dagen geleverd worden, maar ik had hem binnen 24 uur in huis!

Zeer klantvriendelijk, zeer hulpvaardig, snelle afhandeling

Het personeel is zeer deskundig met oog voor detail. Bij retouren wordt je geholpen met het administratieve gedeelte, super

Het voelt als rhuiskomen

Ontzettende leuke mensen.

Prima snelle levering

De bestelling werd snel en correct geleverd

winkelvooraad niet op orde ik moet dan verzendkosten betalen!!

ik was recent in barneveld bij van dal mode. ik had daar een mooi shirthemd gezien en gepast maar hij was te groot voor mij ik moest een maat L hebben . Dat was niet voorradig. kan gebeuren. ik kom niet uit barneveld . is 70 kilometers bij ons vandaan.het kon besteld worden en dan op te halen in de winkel gratis. maar als ik het naar mijn huisadres wil hebben. kost het 5.00 euro . dat viel me tegen. dat kan beter.

Correct en op tijd vr groetjes hannie brouwer

Mooie aanbieding, snel geleverd.

...en ook nog best leuke overhemden!

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda