Schoenen aangeschaft. Snelle levering en passen perfect.

Fantastische service: snelle levering. Perfect verpakt.

Fantastische service. Snelle levering. Perfect verpakt.

Fantastisch.

Mijn bestelling is goed verpakt en heel snel geleverd. Ik en heel tevreden over van Dal.

Prima kwaliteit van de geleverde produkten

Jammer dan je niet online kan bestellen ,als er online geen voorraad is wel in de winkel.

Moeite moeten doen om een broek te kopen

Ik wilde een broek kopen die ze in de winkel niet hadden. Dan maar online kopen en laten bezorgen in de winkel zodat hij vermaakt kan worden. Bij het bestellen kreeg ik het niet klaar om hem in de winkel te laten bezorgen. Na een enkele malen mislukte chatsessie kreeg ik een kortingscode die verlopen was. Weer chatten, weer nieuwe code en thuis bezorgen. Ik bel naar de winkel of ik hem kan laten vermaken. Het vermaakspul was al weg en de volgende kans was 8 januari. Naar een ander vermaakwinkel in Roermond gegaan. Dit verdient geen pluim.

Service zoals het zijn moet !

Prima service bij bestelling

Mij werd snel een goede oplossing aangeboden toen bleek dat mijn online bestelde schoenen gedragen bleken te zijn.

Zowel on-line bestellingen als advies in de winkels: Top!

Goed assortiment, scherp geprijsd, vriendelijk personeel in de winkel, website functioneert prima, bestellingen retour sturen is ook geen probleem, kortom, mijn favoriete winkel voor al mijn kleding.

Altijd geweldig geholpen door de aardige dames

Of ik nu voor sokken, t-shirt of gehele outfit kom. Je wordt altijd héél vriendelijk geholpen. Dan ga je met een fijn gevoel de winkel uit!

Snelle levering. Klantvriendelijk.

Correcte bediening en prijzen netjes.

Correcte bediening en steeds wat nieuw. Ook netjes geprijsd.

Prima webwinkel

Grote collectie, goede website en snelle levering. Heel tevreden met de mooie winterjas.

Snelle levering en nog een gratis snoepzakje helemaal top.⚡️

2-5 werkdagen en het was er in 2 werkdagen

Prima fijne keus

Wordt goed geholpen

Ben helemaal tevreden

!!

Mooie herenmode en fijn winkelpersoneel.

Ik werd goed geholpen en kreeg ook goed advies.

Uitstekende service

On- line besteld maar, omdat de vesten te klein waren , omgeruild in Nieuwegein. Geweldig goed geholpen, je moet dan wel de nieuwe aankoop in de winkel afrekenen, maar direct de volgende dag werd het bedrag van de online bestelling terug gestort op mijn rekening. Top.

erg goed

fijne zaak - prima service

Goede snelle service mis soms wel contact met de mensen in de winkel. Ook de aanbiedingen gaan niet altijd meer gelden in de winkel.

Goede mode voor de wat oudere man

De winkel in Uden is goede bereikbaar. Er zijn mensen aanwezig die je goed adviseren en verder helpen.

Prima dienstverlening.

Uitstekende professionele dienstverlening.

Duidelijke website, prima kwaliteit en snelle bezorging.

Duidelijke website. Prima kwaliteit kleding. Snelle bezorging.

top en top service

zie boven

Van Dal prima..

Nooit van DHL bericht ontvangen later vond ik het pakje bij de voordeur...

Echt aan te bevelen

Alles goed geregeld