Prima, bestelling weer snel en keurig geleverd, zag er tip top uit

Prima winkel vanDal mode, alleen hadden we bestelling gedaan en zou er een tractie bij gedaan worden, iets van snoep dacht ik , maar die was helaas niet meegeleverd…jammer .in de winkel gaven ze aan dat dit bij de bestelling zat. Ik dacht m geef het toch even door Verder fijne zaak waar we al jaren komen. Hartelijke groet Cm van de Wege

Slaag altijd bij van Dal.

Als ik kleding wil kopen ga ik altijd eerst naar van Dal op Kronenburg, omdat ik daar altijd wel iets vind dat ik mooi vind en dat past. Ze laten je altijd rustig kijken of er iets is dat je aanstaat en word altijd goed en vriendelijk geholpen als het nodig is.

Kundig, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Bij aankoop van een nieuwe jas was mijn maat, in de gekozen kleur, niet voorradig. De verkoopster gelijk gekeken of hij online nog op voorraad was en besteld. Binnen een week was de jas binnen, inclusief een pepermunthuisje.

Prima geregeld.

Als je in de winkel bent wordt je goed geholpen.

Topkwaliteit

Zeer tevreden over de fitting en kwaliteit

vakkundig en vriendelijk geholpen

xxx

Mooie kleding, behulpzaam en vriendelijk personeel.

Ik blijf klant en kom graag terug

Top winkel nieuwegein

Goede service en advies en vriendelijk personeel

Voel mij prettig

Goede service, wordt echt goed geholpen wil eigenlijk niks anders

Geweldige service

Geweldige service voor het omruilen van een vest wat niet voldeed.

dienstverlening uitstekend.

Mijn trui moest besteld worden, en dit is uitstekend geregeld.

Snel en correct

Waardeloze bezorging

Vrijdag 10 nov. bericht van DHL: bestelling afgeleverd???maar waar?… Niet aangebeld, niet achter de plant bij de voordeur, niet bij de buren, niet in de brievenbus. Uiteindelijk stom toevallig gezien, het lag op een stoel in de hal. De hal waar iedereen, bezoek, bezorgers supermarkten, heel veel verzorgende (90 huishoudens) in en uit kan lopen!!!! Dit kan toch niet de bedoeling zijn. Naar DHL gebeld, 89 wachtende voor mij (klachtenlijn) en dan een bandje!!!!

Geweldige service

Super geholpen nemen alle tijd voor je

Uitstekend!

Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ze geven ook goed advies en verzorgen de bestelling keurig netjes.

Super snelle levering

Super snelle levering.

Die zijn uitstekend.

Ik ben gewoon uiterst tevreden over de service.

(nog)niet aangekomen

Vooralsnog is het vest voor mijn vader niet aangekomen. Dus kan er ook niks over zeggen. Wèl dat ik de levertijd erg lang vind!

prachtige winkel goed personeel

Uitstekende service, snelle levering

De service was uitstekend. De producten zijn goed. Snelle levering.

Super nette aflevering

Het was alsof een kado van jullie ontving Alles was heel goed verzorgt En een leuke attentie + kadobonnen

Gewoon zoals altijd

Snelle levering , goed verpakt en geen stroopwafel meer maar Tum Tum lekkerrrrr

Wordt altijd goed geholpen door vriendelijke mensen!

Op zoek naar de (voor mij) juiste kleding, viel niet mee, maar mede door het meedenken en zoeken van het aanwezige personeel, gewoon prima gelukt!

vriendelijk personeel en kwaliteits kleding

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda