Altijd een goede pasvorm!!

Goede prijs kwaliteit en hele nette kleding.

Dit was de eerste keer kocht in de winkel.maar dit leer lukte dat niet .maar dit bevalt mij ook wel.

Fijne winkel

Fijne winkel goede service

goede ervaring

goede kwaliteit snelle sevice

Snelle levering vanuit jullie. Maar post.nl heeft te laat aangeleverd

Broek ziet er goed uit.

Top.

Supersnel binnen

Gewoon goed zoals altijd.

Perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alles perfect geregeld , goed bereikbaar en zeer klantvriendelijk.

Netjes en duidelijk geholpen

Afhandeling van retouren goed geregeld. Uitwisseling van bestelde producten tussen de winkels is snel. Advies: overstappen op universele maatvoering van kleding en dan vooral de broeken. Dit voorkomt fouten en twijfels.

Mooie kleding,geweldige service en ruime keuze!

Als we in de winkel kopen ,worden we altijd heel prettig geholpen.

Fijne winkel mooie kleding en betaalbare prijs

Fijne winkel. Mooie spullen. Betaalbare prijs en vriendelijk personeel

Excellent Service

Geweldig service, prijzen en levering.

Snel en correct

Snel en correct

Snelle levering en goede service. Prima en duidelijk side.

Aardig personeel en goede service

Prima service.

Zowel in de winkel als online uitstekend geholpen met de aanschaf van een vest voor iemand die er zelf niet bij kon zijn.

Prachtige kleding en binnen 2 Dagen in huis.

Goed prijs kwaliteit verhouding en prima service

Bij geen voorraad op de website ,toch levering via andere winkel

Alles is goed geregeld bij jullie. Zowel de levering en ook de retour is bij jullie 100 %

Gewéldig

Goede kwaliteit, snelle levering

Mooie overhemden, prachtig design, goede aanbiedingen

Zeer verzorgd

Het was met 3 dagen bezorgd

Goede prijs-kwaliteitverhouding, vlotte service

Veel leuke aanbiedingen, veel keuze, goede site en vlotte aflevering. Winkels helaas niet in de buurt

Trui en vest 3x XL paste prima, andere twee niet. Gek zoveel verschil in dezelfde maat en merk.

Zie hierboven

Goede kwaliteit van assortiment

Heel erg tevreden over bestelling.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda