prima,fijne winkel niet al te duur.

Prima verpakt geleverd.

Niet zomaar in een plastic zakje maar netjes in een doos geleverd.

Fijne webshop

Makkelijk te bestellen en een vlotte keurige levering.

Met jaren geleden, goed gemoderniseerd!

Mooie mannenmode, en vriendelijk personeel.w

X

X

Mooi hemd voor kleine prijs

Mooi hemd voor kleine prijs

Winkel met grote slagingskans

Wij komen graag in de winkel. Slagen er eigenlijk altijd. Worden er super geholpen.

Mooie winkel / Barneveld

Vaker hier geweest. Keurige winkel. Ik wordt er goed geholpen. Een ding vond ik minder plezierig: Voor de bruiloft van mijn dochter had ik een pak uitgezocht. Gezegd deze te kopen. Kort daarna ben ik in de winkel geweest en gezegd dat ivm klussen dat het afpassen even kan duren. Maar dat ik het kostuum gegarandeerd afneem. De mevrouw zou het doorgeven maar heeft het blijkbaar niet gedaan. Dat vind ik jammer, want ik wil zorgvuldig met mijn afspraken omgaan. Nu werd ik gebeld, voelde me veroordeeld. De toon vond ik aanmatigend. Werd in de rede gevallen met "Ja maar". Terwijl een gesprek m.i. begint met luisteren. Communicatie. Dit vond erg onplezierig. Neemt verder niet weg dat ik heel tevreden ben met het assortiment en de service.

uitstekend

Uitstekende ervaring in de winkel te Gorinchem; uitstekende ervaring met bestelling en levering via de webshop.

Goed product

Snelle levering,goed product.Was er verrast door de versnapering,nog nooit bij een bestelling zo iets ontvangen.

Heel prettige zaak en fijne bediening

Lekker vrij je kleding uitkiezen en goed advies krijgen plus prettige bediening wat wil je meer?

Snel besteld en bezorg en met zorg

Prima winkel en goed geholpen

Fijne winkel

Gezellige bediening Erg tevreden

zeer goed

ze doen wat ze beloven

Top zaak

Goede service en goede kwaliteit

Voor de 1 ste x iets besteld en was goed

Goede kwaliteit

Product van goede kwaliteit

Fijn dat deze mode zaak in Venray is.

Vriendelijke medewerkers ze geven goed advies en zeer behulpzaam.

Mijn man wordt uitstekend geholpen

Top verkopers

Voor herhaling vatbaar.

In 1 x de goede maten. Snelle levering. Keuze uit grote maten valt enigszins tegen.

Volledig geslaagd

Prima advies bij het uitzoeken en passen. Voor elk doel volledig geslaagd. Een kledingwinkel die perfect bij mij past.

Super winkel slaagd er altijd

Goed personeel, goede service en goede kwaliteit

tevreden

Keurig geleverd nadat het in de winkel besteld is

Prima geholpen

Goede service en prima aflevering van de bestelling bij mij thuis.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda