Zeer snelle levering

betrouwbaar

goede kwaliteit en service maar soms duurt de levering iets te lang

Vlotte afhandeling.

Keurige verpakking. Achteraf betalen is een aanrader.

Hele goede winkel en personeel

Altijd goed

Prima service, fijne mensen

Perfecte service

Snelle levering, goed verpakt, retourlabel bijgevoegd en iets lekkers . Top

Beter kan niet

Alles gaat op rolletjes.

Top zaak

Vele jaren al een tevreden klant bij Van Dal. Nu een keer via webshop een bestelling geplaatst. Perfect afgehandeld en zeer te waarderen was het persoonlijke kaartje dat bij de bestelling zat waarin medewerker Boris mij veel plezier wenst met mijn aankoop en daarbij ook nog vermeld wat ik dus had besteld.

Goede service en kwam kleding

Een fijne winkel

Een fijne winkel en een fijne verzending

Fijne winkel

Vakkunding personeel

Snelle levering. Prijs kwaliteit goed

Super klant vriendelijk

Het personeel is altijd behulpzaam en vriendelijk.

Geweldig snel en perfect geregeld

D keuze per bode en ef winkel bespaart kosten als je de winkel neemt.Binneneen week geregeld goed verpakt.Zeer tevreden klant

ik slaag hier altijd

Elk seizoen een uitgebreide keus in kleding. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een aanrader.

Was in een woord geweldig

Goed geholpen en ze nemen de tijd voor je

Prima.

Snelle levering en telefonisch bereikbaar!

Past perfect

Mooie kleding, goede pasvorm en kwaliteit.

Altijd slagen door vele maten en keuze

Goed klantvriendelijk personeel. Prijs kwaliteit. Jammer dat er geen winkel meer is in Nijmegen.

Complimenten voor Van Dal Mannenmode

Het is mijn eerste kennismaking, maar dat is heel goed bevallen! Snelle levering en vlotte service bij retourzending. De jassen waren heel goed verpakt in de doos met kapstokjes. Goede kwaliteit en een redelijke prijs.

weer prima aankoop met perfecte pasvorm!

Zoals verwacht weer mooie aankoop met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Snelle verzending, meedenken en klantvriendelijk Keurig afgewikkeld

Prima adres voor mannenmode

Ik ga de laatste tijd steeds vaker over tot het online bestellen van kleding bij van Dal. Laatst nog wel een keer in een van Dal winkel geweest, maar het online bestellen heeft momenteel mijn voorkeur. Ik weet welke maat ik moet hebben en deze Bartlett maten kloppen altijd. De verzending is supersnel en de kwaliteit is zoals ik gewend ben, dus prima. Kortom, van Dal is een zeer fijn adres om kleding te kopen. Ik beveel van Dal daarom van harte aan.

Snelle afhandeling levering en retouren

Ik had iets besteld omdat ik niet fysiek naar de winkel kon. Maar product bleek toch niet de juiste maat te zijn. Snel geleverd en snlle reactie op retour gestuurd product.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda