zeer goed

Ben zeer tevreden over de producten van van Dal en ook over de website. Snelle afhandeling zowel als de bestelling maar ook het retourneren.

Snelle levering zeer goed

Veel keuze en een geweldige verkoper

Kom 2 x per jaar om mijn collectie te vernieuwen grote leuke collectie en een vrolijke klantvriendelijke verkoper(Frank) altijd een kop koffie ook de schoencollectie is mooi. Wij zijn vanuit Hilversum met hem mee verhuisd naar Zeist

Vlot geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Super winkels met vriendelijk personeel en goede service ook bij de online bestelling

Goede broeken.

Mijn broek was kapot en omdat ik vanwege mijn handicap niet naar de winkel kan online een broek besteld. Deze werd snel bezorgd en past perfect.

Als klant krijg je een gerust gevoel. Geen gejakker maar alle tijd voor jou.

Sneller geleverd dan aangegeven. Netjes verpakt.

Online bestelling gedaan. Blouse te klein, teruggebracht naar winkel, binnen 2 dagen geld op rekening

Pantalons zijn van goede kwaliteit,passen perfect alleen iets te lang. Snelle levering en vlotte afwerking van retourneren.

Volop keuze goede kwaliteit en keurig netjes opgestuurd met een persoonlijk kaartje erbij!!! Ook altijd een attentie, deze keer een doosje met paaseitjes, hartstikke leuk. Dus voor ons geweldig om er online te winkelen!

Goede collectie tegen een betaalbare prijs

Goede service in de winkel

PRETTIGE MEDEWERKSTERS IN MAASSLUIS

Eerste contact met uw zaak( met dank aan fam.lid).Prima kwaliteit van de stoffen. Gunstige prijzen en toch kwaliteit kenmerken Van Bal. We zijn voortaan klant, bestellingen via internet worden keurig verwerkt, Paaseitjes waren lekker!!Terugbetalingen ook direct geregeld.

Aardig personeel en een goede service en ook nog: leuke kleding en schoenen.

Zie boven

snel en goed

Goed advies, snel geleverd, goede kwaliteit.

Goed geholpen

Super meedenkend in oplossingen en ook uit de uitvoering ervan

prima zaak

uitstekende kwaliteit

Vriendelijke en vakkundige medewerkers

Vriendelijke en vakkundige medewerkers

Uitstekend zeer tevreden met de nw jeans

Prima bedrijf met mooie kleding

Top en snel

Goed en snel geleverd met ook nog een leuke verrassing

Bij Van Dal slaag ik altijd, zeker met het vriendelijke personeel!

Iedere keer als ik bij Van Dal in Barneveld kom, dan word ik enorm vriendelijk en vakkundig geholpen. Net zoals laatst toen ik het trouwkostuum voor de bruiloft van mijn zoon aan het uitzoeken was. Heel snel geslaagd en goede adviezen gekregen. Zoals altijd slaag ik bij Van Dal, ik kan het iedereen aanraden. Met vriendelijke groet, Guus de Bruin

Klant vriendelijk.

Je wordt fijn geholpen, ze nemen de tijd voor je.

Snelle levering en prima broeken. Ook de attenties zijn leuk.

Zie boven

zeer positief