Geweldig..

Ik koop regelmatig bij Van Dal je wordt goed geholpen ,en het is van goede kwaliteit en gaat ook langere tijd mee om te dragen. Gewoon Geweldig..

Kennis van zaken

De dame die mij hielp was vriendelijk en wist waarover ze had. Professioneel.

prettige zaak om kleding/schoenen te kopen

Ruime keuze met mooie voordelige aanbiedingen. Terugbrengen van eerste keuze (via webshop) in de winkel en omruilen tegen ander model schoenen was geen enkel probleem. Goed advies over inlopen en onderhoud. Prettige sfeer en medewerkers in de winkel.

heel fijne ervaring

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel ,mijn ervaring in Weert

Kwaliteit en een correcte afhandeling/bezorging

Kwaliteit en een correcte afhandeling en bezorging

Goed advies, mooie assortiment en winkel

Voor de derde hier kleding gekocht. Mooi assortiment vriendelijke medewerkers en goed advies.

Mooie aanbiedingen tegen een leuke prijs

Mooie aanbiedingen tegen een leuke prijs

Tevreden over v Dal DHL zeer slecht als koerier.

Bezorgen van pakjes zeer slecht. Chauffeurs gooien kennisgeving binnen zonder nummer van de buren, is niet de eerste keer. Groetjes Henk

Fijne zaak

Wordt altijd goed en vakkundig geholpen.

zeer goed

Je word goed geadviseerd

We zijn goed geholpen en goed geslaagd

Er was via de winkel een broek besteld in de verkeerde kleur. Dit is snel opgelost via de klantenservice. Nikay, bedankt.

Leuke mode

Duidelijk we site en snelle levering

Heel Prettig

Ik kom als klant in de winkel in Venray en wordt daar zeer prettig en ervaren geholpen door het personeel. Altijd tijd voor een praatje, lolletje en koffie. Als man is winkelen niet mijn liefste tijd besteding, maar naar van Dal in Venray ga ik met plezier winkelen. Een aanbeveling heb ik wel voor de van Dal organisatie en dat is het makkelijker kunnen bestellen van webshop artikelen in de winkel die ze in de winkel niet hebben.

Vlotte levering

Mijn bestelling voldoen bijna altijd aan mijn hoge verwachting.

Slechte bezorging

DHL heeft mijn pakje gewoon buiten achter gelaten

Mooie kwaliteit.

Dat de maten niet het zelfde zijn. Ook al heb je twee poloshirts van de zelfde maat en merk . Dat is ook zo bij de hemden. Dat is erg jammer want het is erg duur.

Gewoon goed

Snelle sevicesen goede behandeling van terugsturen

Van Dal verkoopt geen grote maten meer

Ik heb maat 4XL Met normale effen T-shirts (bijvoorbeeld Lerros) gaat het helemaal niet meer lukken. Die wil ik graag in 25 effen kleuren. Met vesten is de keuze minimaal (1 of 2 in het hele assortiment). En met jassen moet ik ook al niet meer bij Van Dal zijn. Wat is dat toch met jullie? Ik ga mij uitschrijven.

eindelijk een herenkledingwinkel met een ruime keuze

Een prettige winkel met een breed assortiment en waar je nog als gast behandeld wordt, Top!

Goede kwaliteit kleding

Gemakkelijk te bestellen Snelle levering Goede kwaliteit Redelijke prijzen

Zeer vriendelijke verkoopster met de naam Elings

Vanuit Hilversum gekomen werden wij zo vriendelijk ontvangen door deze mevrouw,,! Toen het overhemd niet om voorraad was hielp zij ons zelfs om dit voor ons via internet te bestellen!!!!! Met een mooi Jack en overhemd in bestelling togen wij vrolijk naar Hilversum,.Jammer dat jullie uit Hilversum weg zijn!

Een prettige winkel

Fijn personeel met veel persoonlijke aandacht.

Alles was in orde

steeds snelle dienstverlening en degelijke kledij.

Fijne winkel.

Goed Dat alleen pinnen kan.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda