Correct en snel geleverd.

Nog sneller dan vermeld op de website aangekregen. Prima verpakt.

Helemaal tevreden.

Prima kwaliteit

Ben zeer tevreden, snelle levering, Mooie kwaliteit. Aantrekkelijke prijs. Kom hier zeer zeker nog terug.

Mooie collectie kleding, waar ik graag een keuze uit wil maken!

Heb voor mijn partner al vaak spullen gekocht en besteld! Tot grote tevredenheid!!

Geweldig geholpen

Geweldige zaak.

Leuke collectie. Heel klantvriendelijk en service gericht.

Fijne winkel fijn personeel mooie winkel

Mooie winkel uitstekend personeel. Ruime keus kleding voor elk wat wils en betaalbare kleding. Kom al jaren in Maassluis.

Mooie en modieuze kleding.

Snelle en correcte levering.

goede kwaliteit en ruime keuze

Al een aantal maal in een van de winkels het een en ander gekocht, maar nu ook op internet wat besteld. Snelle levering (volgende dag al in huis). En met de klantenkaart krijg je ook nog een leuke korting.

Goed verzorgde snelle leveringen

Hierboven- zegt toch genoeg!?

Supergoed

Kwaliteit voor de juiste prijs

Degelijk en kwalitatief goede kleding met een prima service

Mooie kleding, voordelige aanbiedingen.

Mooie kleding in de aanbieding. Gunstig geprijst en een snelle bezorging.

Helaas pasten de broeken niet. Bestelling en afhandeling (geld retour) was in korte tijd geregeld, super. Heb geen nieuwe broeken besteld omdat de maat van mijn 91 jarige vader wat onduidelijk is.

fantastico !!!

FIJNE WINKEL, FIJN PERSONEEL, 'n service van-heb-ik-jou-daar !

Een hele prettige winkel om mannenkleding te kopen.

Vriendelijke verkoopsters met kennis van zaken. En tevens op een niet opdringerige manier behulpzaam. Assortiment is modieus en vlot.

Slechte service

Mijn bestelling is niet bezorgd. DHL heeft het pakket ook nog niet retour gestuurd naar van Dal mode, dit alles duurt nu al 6 werkdagen. Kortom mijn pakket is zwevende en als consument moet je maar geduld hebben, dat is het antwoord van de klantenservice waar ik al 2 dagen mailcontact mee heb. De consument is geen partij in deze. Zou fijn zijn als de klantenservice oplossingsgericht te werk gaat en de consument tevreden stelt. Dat is nu niet het geval. Pakket is wel al betaald. Gr M Warnaar

Snelle levering en prima kwaliteit

Gaat altijd als een trein

Leuk geholpen

Goed advies leuk vetkoopster.

Hele fijne winkel

Ik kom al meer dan 20 jaar bij van Dal. Altijd personeel met verstand van zaken. Goede kwaliteit en alles kan op maat gemaakt worden.

top service

goede website en komen afspraken keurig na

Leuke kleding voor een leuke prijs

Fijne clotted bedining

Goed geholpen

Ik wilde iets bestellen. In de winkel te Helmond werd dit netjes voor mij geregeld. Zeer tevreden

Super tevreden

Ik ben zeer tevreden over van Dal je wordt er altijd netjes geholpen en personeel is ook erg vriendelijk en behulpzaam kwaliteit is zeer goed en de prijzen valt inzet algemeen wel mee

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda