Laden reviews...
1.216 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een overwegend positieve ervaring bij Van Dal Mannenmode. Klanten waarderen het vriendelijke personeel, snelle levering en een breed assortiment. Enkele opmerkingen gaan over voorraad en verpakking, maar over het algemeen is de service goed en de prijs-kwaliteitverhouding prima. De winkel blijft favoriet vanwege klantgerichtheid en betrouwbaarheid.
Zeer tevreden met de bestelde vesten Wij waren echt verbaast hoe mooi deze zijn en vooral de kleuren. Hartstikke blij en bijzonderder de sales prijs.
24 May 2026
Lies Gerhards
Maria Hoop
Vak kleding snel in huis top merken
24 May 2026
Willem
nieuwegein
De verkoper was heel geduldig en gaf heel goed advies
23 May 2026
Hendrik
Soest
Uit toegezonden folders vooraf mogelijke keuzes gemaakt en in winkel Hoogeveen uitstekend geholpen en een colbert gekocht. Vervolgens ook nog via de webwinkel een tweede colbert gekocht uit de aanbiedingen.
23 May 2026
André
Roosendaal (Niederlande)
Goed verpakt en keurig op tijd geleverd.
Martin
GORINCHEM
Onlangs een barelett zomerbroek besteld . Mooie broek en een goede pasvorm. Snel bezorgd
Rob
Chaam
Mooie vrijetijdskleding met een goede prijs-kwaliteits verhouding.
Jan Ruiter
Berkel-Enschot
Prima geholpen en ontvangen
Hans
Den bosch
Een tevreden klant
Hendrik
Oosterhout
Duidelijk om te zoeken en producten te zien en te bekijken
Arjan
Arnemuiden
vriendelijk, behulpzaam ,grote keuze
hans de wolf
doesburg
Bij kopen van een broek via de site is de verjaardag korting niet afgetrokken. Een korte mail was voldoende en het bedrag is terug gestort. Snelle en goede service Vriendelijke groet René
René
Woudenberg
Eerste keer wat besteld omdat het niet in winkel verkrijgbaar was, maar nooit meer.
Beveelt niet aan
Anny
Maasmechelen België
Mooie kleding, goed geprijsd en snel geleverd. Top!
Gert
Uden
Slechte communicatie en voorraad beheer, niet zo gauw nog eens bestellen
Beveelt niet aan
19 May 2026
P. Verbruggen
Valkenburg
Bij een kostuum die niet paste en retour gestuurd daarna een maat groter en die paste wel. alles ging heel vlot
16 May 2026
Paul
Rotterdam
Goed geholpen , rustig en kwaliteits kleding
16 May 2026
Minke
Rotterdam
Kwaliteit van sweater en vest niet de redelijke. Ik ga volgende keer goed opletten voor dat Ik iets bestel
J
Amsterdam
Prima kwaliteit en service
Ton
Rhenen
Van Dal mannenmode zijn voor mij fijne winkels om te kopen. De merken die ze verkopen zijn van zeer goede kwaliteit de pasvorm is prima en constant waardoor het ook gemakkelijk is om online te kopen. Mocht er is fout zijn gegaan met bestellen (door mijzelf) wordt het ook snel opgelost. Klantenservice snel en persoonlijk.
Marien
Montfoort
Goede communicatie,snelle levering,netjes verpakt!
13 May 2026
Ilse
Tilburg
Ben daarom ook dik tevreden en ben tevreden klant
Jgr Visser
Bergen L
Vriendelijke personeel met goed advies.
Jan
Waddinxveen
kLEDING MOOI EN LEVERING WAS GOED.
rob
Nuenen
Netjes en snel geleverd
vroon
Rotterdam
Van Dal mannenmode biedt een uitgebreide collectie eigentijdse mannenmode met de nadruk op casual en vrijetijdskleding. Voor een mooi kostuum of een goed passend colbert ben je bij Van Dal mannenmode evengoed op het juiste adres. Servicegerichtheid, vakkundig advies en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding staan hoog in het vaandel. Doordat je op een gezellige en eerlijke manier wordt geholpen, voelt ieder winkelmoment bij Van Dal mannenmode prettig en ontspannend.
Onze 49 winkels zijn verspreid over heel Nederland. Iedere winkel is ruim opgezet, zodat je in alle rust onze herenkleding kunt bekijken. Omdat onze winkels niet middenin het stadscentrum liggen, maar net daarbuiten, is de bereikbaarheid optimaal en is parkeren geen enkel probleem. Bij Van Dal mannenmode zijn we gezellig en altijd eerlijk. Een persoonlijke winkelervaring hoort daar ten volle bij. Die krijg je in onze winkels met vers gezette koffie en eerlijk modeadvies. Neem gerust een kijkje in een van onze winkels!
Gijzenveld 6
4817 ZE Breda