Goede deal en geweldige kwaliteit bij de winteropruiming. Ook nog een snelle levering.

nn

Prachtige kleding. Vaak ingewikkeld om wat te bestellen.

Goede kwaliteit, prettig geholpen en geadviseerd

Goede kwaliteit, prettig geholpen en geadviseerd

Goede kwaliteit en service

Zowel in de winkels als via jullie site klopt het geheel .

Super leuk geholpen

Goede kleding en goed personeel die precies weet wat je wil en het ook aan kan

Vlot en correct geleverd

Mooie aanbieding in de van dal webshop en ook vlot en correct geleverd. Een aanrader

Telefonisch te bereiken erg belangrijk.

Snelle afhandeling!

Vlotte levering en ook de terugbetaling van het terug zenden van de levering keurig op tijd ontvangen.

Klantvriendelijk

Prettig geholpen

Je wordt in een ontspannen sfeer ontvangen en keurig netjes geholpen.

prima service en advies en eerlijk

uitstekend geholpen

Bij van Dal staat klantvriendelijkheid voorop.

Bijzonder prettige winkelervaring. Modieuze senioren kleding van uitstekende kwaliteit.

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering

Snelle levering en goed product

Mooie schoenen, goede pasvorm, snelle levering via de winkel

Zoals altijd prima

Goeie kwaliteit kleding en vlotte, verzorgde verzending.

prima service.

ondanks de verkeerde maat toch alles snel in orde gebracht.

prima service

ben en blijf een zeer tevreden klant

Leuke kleding goede service

vlotte levering en een goede ,waliteir

zie boven

Prima en snelle levering en uitstekende service.

Bestel regelmatig. Altijd snel en compleet. Als er een keer iets ontbreekt of vertraagd is, wordt ik altijd vooraf geïnformeerd. Ook een keer een trui gehad met een weeffout, zonder gedoe direct vervangen. Prima en snelle levering en service

Mooie kwaliteit kleding

Goede kwaliteit.mooie pasvorm en betaalbare kleding

Bijzonder goede verwerking van de order en vriendelijke en kundige behandeling van de medewerkers/sters in het filiaal Uden

Goed service en goede kwaliteit

Kwaliteit, prijs en service prima in orde

Zowel op de website als in de winkel altijd waar voor je geld.

Gezellige winkel en goede bediening en personeel

Gezellig winkelen

Gijzenveld 6