Geweldig geholpen

Zoals altijd,vriendelijk en zeer behulpzaam,en fijne ongedwongen sfeer

Prima assortiment, nette prijzen, snelle levering

Ik ben zeer tevreden met Van Dal.

Mooi, snel en prima kwaliteit!

Ik heb 2 mooie jassen gekocht in de webshop en opgehaald in de winkel. Dat ging perfect! En wat een mooie jassen. Hartelijk bedankt!

geweldig

top service

Goede kwaliteit broek

Aflevering iets later dan aangegeven

klasse winkel

Fijne winkel

Uitstekend service

Leuke betaalbare mannenmode.

Ruim assortiment, betaalbaar en de mensen die in filiaal Wijchen staan zijn heel klantvriendelijk.

Corrnelle levering van de bestelling en afwikkeling van de retourzending

´

Positief

Werd erg prettig en netjes geholpen!

Gewoon goed

Bezorging

Onaangekondigd voor de deur. s morgens nog om 2 8 uur track en tracé gecontroleerd. geen pakket bekend. toch einde ochtend bezorgd Geen stroopwafels meer als attentie ?

Supergoede en snelle service!

De maten van mijn online bestelling waren te klein! Teruggebracht naar de winkel, werd gelijk verwerkt, iDEAL betaling werd teruggestort! Opnieuw besteld..volgende dag al in huis! Super!

Netjes en snel verzonden

Goed assortiment en duidelijk omschrijving qua pasvorm

Prima winkel

Je wordt er goed geadviseerd

Een herenmodezaak naar mijn hart♥️

Deskundig én vriendelijk personeel. Royaal assortiment. Met mijn maat 25 kan ik hier altijd slagen! Ik krijg veel complimenten over de mooie overhemden, het colbertje en de diverse jassen die ik hier gekocht hebt. Goede kwaliteit én pasvorm.

Snel en goed verpakt

Vlotte levering

Zeer goede actie's en een complete levering

Heel leuke actie's, goede producten. Levering mag wat sneller zijn.

Positief

Fijne zaak,snelle verzending en ook nog klanten korting in de opruiming!

Goede afwikkeling van de bestelling

Oke

Geweldige winkel met geweldige kleding en geweldig personeel dat alle tijd voor je neemt

Vesten besteld en betaald en opgehaald in de winkel, een vest gaven we retour en de volgende dag was het geld al weer door hun terug geboekt

Mooie aanbieding en goede service

Met regelmaat zijn er mooie aanbiedingen van kwalitatief goede kleding voor de man die prijs bewust koopt. Na ontdekken vanDal is dit mijn favoriete zaak geworden, waar ik regelmatig kijk wat zij hebben.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda