De kleding en schoenen zijn van uitstekende kwaliteit, levering en eventuele retourproducten worden goed afgehandeld.

Een top kwaliteit van een top bedrijf

Goede service, kleding die jaren mee gaat, ondanks intensief gebruik niet snel slijtsporen achterlaat.

Kleding goed, bezorging onvoldoende

De kleding (een broek) voldoet aan de verwachting, de bezorging niet: - Ik kreeg geen bericht over het tijdstip van bezorging. - In tegenstelling tot de afspraak ( indien niet thuis, afhalen bij een servicepunt) werd het pak voor de deur neergelegd.

betrouwbaar, degelijk en tevreden

Practisch en eenvoudig.

Prettige lichte winkel te Barneveld

Goede verlichting en prettige bediening, ruim assortiment.

Online goed te bestellen en goede kwaliteit

Brede keuze

Goede ervaring, snel geleverd Met klantenkaart korting.

Altijd oké!

Zoals de titel vermeldt. En gaat er, heel incidenteel, iets niet helemaal naar wens? Fijn contact met de klantenservice.

Goede kwaliteit kleding.

Wij kopen veel bij van Dal. Online of in de winkel. Zij hebben altijd een goede service! En deskundig advies! Kan het zeker adviseren daar te kopen!

Prima organisatie!!

Fijne winkel met aardig personeel!

Goede website, mooie producten, snelle levering en alles past!

kwalitatief goede kleding

ervaren winkelpersoneel

Super.

Mooie en goede kwaliteit kleding. Zeer snelle levering.

Betrouwbaar en duidelijk

Fijne winkel, goed gemotiveerd personeel, deskundig

ALTIJD EEN GOEDE SERVICE

EEN GOEDKWALITEITS PRODUCT, BESTELD VIA WINKEL. sNEL GELEVERD EN NET PRESONEEL.

Fantastische winkel

Goede service en prima kleding

Het woord zegt alles

Goed, degelijk en betrouwbaar

Bestel regelmatig bij van Dal. Bestellingen kloppen altijd en nooit geen vervelende verrassingen. Levertijd zou soms wat sneller kunnen in vergelijking met andere webshops, maar is acceptabel. Wat mij betreft de keuzemogelijkheid voor het 'snoepje' weer afschaffen! Nu is de verrassing weg.......

ben al jaren bij van Dal, ben altijd goed geholpen

Ook het online kopen levert geen problemen. Moet wel eens iemand zien te vinden die mijn broeken kan innemen. Maar dat lukt meestal wel. Qua kwaliteit kan ik zeggen dat die voor mij optimaal is.

Toppie

Goede service!

Goede en snelle service.

De bestelling is makkelijk te doen, levering snel, prijs oké. Het verpakken verdient nog wel aandacht. Dat kan netter. Nu items meestal los in een doos.

90 % procent van mijn kleerkast is gevuld met kleren van Van Dal, dat zegt genoeg

Hele fijne winkel, met mooie spullen. Prijs kwaliteit verhouding is super. Altijd vriendelijk

Uitstekende pasvorm

Leuk om dragen