Prima aflevering.

Uitstekende klantenservice!! Producten zoals altijd goed.

Prima product

Heel fijn vest. Goede maat alleen communicatie over bezorging gaat moeizaam. Dan mail dat volgende dag wordt bezorgd. Dan weer andere mail. Kortom voor verbetering vatbaar.

Groot assortiment en correcte service

Ik kan rustig thuis kiezen wat ik wil hebben, de bestelde kleding wordt binnen enkele dagen keurig thuisbezorgd of kan ik op mijn tijd ophalen. Als iets toch niet goed past of anders uitvalt dan je je had voorgesteld kan het worden teruggestuurd en worden de kosten keurig verrekend binnen enkele dagen.

, een mooie winkel

Vertrouwde winkel om iets te kopen

Ze hebben hele mooie en degelijke kleding bij deze winkel. Ben er blij mee

Omruilen is te duur

Als je iets besteld betaal je verzendkosten Past het niet betaal je weer verzendkosten Een andere maat bestellen, weer verzendkosten. Dit moet anders kunnen. Inleveren bij een winkel is ook geen optie omdat deze 25km verderop zit.

Wij worden in de winkel altijdfijn geholpen.

Top service van de medewerkers

De altijd vriendelijke medewerkers zijn attent en denken graag met je mee en durven hun mening te geven als je er omvraagt. Al met al, als ik een blouse zoek is Van Dal de winkel voor mij.

Service met een hoofdletter S

Via de shop een nieuwe jas besteld in mijn gangbare maat 48. Deze viel iets kleiner uit dan verwacht waarop ik liever een grotere maat wilde hebben. In de winkel in Baarle-Nassau bleek de juiste jas voorradig: de jas van de webwinkel terug bezorgd en de nieuwe jas betaald en ontvangen. De betaalde webwinkel-jas was in no-time terug geboekt. Keurig.., zoals altijd.

Zoals vanouds

Altijd de juiste pasmaat, snel en volgens afspraak

Bestelling direct en correct afgeleverd

Prima telefonisch contact

Goed en netjes afgeleverd

Prima service ook bij retouren.

prima personeel

goede winkel en wordt er vriendelijk geholpen

Goed, zoals verwacht

In het verleden zat er nog wel eens wat lekkers en een briefje van diegene die het verzonden heeft, bij een online bestelling, heb ik dit keer gemist

Prima service en mooie Blouse

Prima service en mooie Blouse

Fijne zaak

Ik word er altijd goed geholpen en kan er heel vaak slagen.

geweldig

Vandal mannenmode is ter zake zeer deskundig.

Zeer klantvriendelijk. Jammer dat in februari de zomercollectie is gearriveerd, dat is te vroeg. Weinig omzet in deze periode.

Gewoon Top

De bestelling word snel en goed verpakt opgestuurd.

Veel keuze, goede prijzen

Makkelijk te bestellen online, zeker bij Sale. In de winkel veel keuze, vriendelijk personeel

Kijken, kiezen, betalen en bezorgen. Het klopte allemaal!

Weer Perfect !!

Weer Perfect !!

Snel en goed geleverd. Ik heb geen Klachten.

Snel besteld en goede aflevering volgens afspraak

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda