Super bedrijf

Zou lief in de kleine dingen ,dankjewel,,,,,

Modieuze mannenmode die heel betaalbaar is!

Sinds ik jaren geleden met mijn ouders voor het eerst een Van Dal binnenliepen, ben ik een grote fan van Van Dal Mannenmode. Zoveel moois en hips. Van kleding tot accessoires en zelfs schoenen. Ook de medewerk(st)ers zijn altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Jammer dat jullie vertrokken zijn uit ‘s-Hertogenbosch. Kom alsjeblieft terug!

Kwaliteit voor een prima prijs

Uitgebreid aanbod, een goede prijsstelling en een uitstekende service.

Prima service en gebruiksgemak

Snelle levering netjes verpakt goed verzorgd top

Vriendelijke ontvangst en goede service

Rustige zaak met vakkundig en behulpzaam personeel.

Nemen alle tijd voor je in een rustige omgeving .

Top Service

Personeel top service top

Goede website, makkelijk leesbaar en snelle levering.

Goede kwaliteit.

Goeie service en vriendelijke bediening

Zeer te tevreden

Uitstekend afgehandeld conform afspraak

Graag volgende x 3 stroopwafels.

Ben zeer tevreden bedankt.

een mooie zaak met prachtige kleding en ik ben geholpen door een vriendelijke vrouw die mij goed heb geholpen, nou dat vindt ik Super kan niet beter, dus dan verdien je een 10 zo simpel is dat .

Alles prima geregeld

Alles verloopt zeer soepel, en met zorg verpakt

En erg klantvriendelijk

snelle service

Heb voor het eerst iets online besteld. Is me goed bevallen.

Mooie en kwalitatieve kleding

Een prima service zowel digitaal als in de winkel. Een tevreden klant.

Zoals gewend goed en op tijd

In een woord: Toppie !

Alles prima geregeld dus kan niet beter

Zie boven

Prima.mooie kleding

De wat langere levertijd 6 dg is iets te lang maar geen groot probleem .

Zeer goede kwaliteit kleding

Fijne keuze tussen pantalons en overhemden. Zeer goede kwaliteit. Levering duurde iets langer dan verwacht, maar had supersnelle reactie op mijn mail. Elke keer leuke attentie bij levering.

Fijn broekske

Mooie broek voor een mooie prijs

Erg fijne winkel word er super geholpen

Personeel denkt mee en niets is te veel. Niet de juiste maat in de winkel, dan bestellen ze het voor je online.

Goede producten, snel geleverd

Via de website besteld, en in onze plaatselijke winkel opgehaald. Ideaal. Keurig verpakt, en eventueel ook weer via de winkel te retourneren.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda