Snel besteld en af te halen in de winkel !

Een week geleden heb ik de schoenen van Berkelmans en de jas van Bartlett besteld. Dat was een fluitje van een cent. De tijd van binnenkomst bij de winkel stond duidelijk te lezen. Dit klopt ook met de af te halen artikelen, zoals in de e- mail staat. Prima dus.

Keurig

Goede service, levering op tijd en een vlotte retour afhandeling. Top geregeld.

Mijn ervaring was heel goed.

Helaas moeten retouneren ivm verkeerde pasvorm

Snelle aflevering, Prima service, Goede kwaliteit kleding. Prettig personeel inde winkels.

Geweldige herenmodezaak

Hele mooie zaak in Zoetermeer. Grote overzichtelijke sortering met schappelijke prijzen. Zeer vriendelijk, ervaren personeel met kennis van zaken. Niet opdringerig, maar wel met hele goede (gevraagde en ongevraagde) adviezen m.b.t. maatvoering, enz. van de kleding. Ook online bestelde zaken worden uitstekend afgehandeld. Prima, petje af. Zo zou het overal moeten zijn.

Als je eenmaal besteld heb gaat het goed . . .

Maar voordat je het kan bestellen MOET je eerst tig pop-ups wegklikken, erg irritant!!!

Snelle levering prima!!

geweldig

verbeterpunt iets sneller leveren.

Prima. Ik geef van Dal een 10.

Snelle levering en altijd op tijd. En goede kwaliteit.

De ontvangen e-mails zijn zeer overzichtelijk om tot de juiste keus te komen.

De ontvangen e-mails zijn zeer overzichtelijk om je keus te bepalen

Alles is gelopen volgens afspraak

Ik ben zeer tevreden met de pantalon. Goede service.

Kan haast niet beter

Zoals altijd bezorgd binnen de aangegeven termijn, goed verpakt, goede spullen en een aardigheidje en een kaartje er bij.

Bestelling paste niet ,betaling direct terug gestort na retournering.

perfect!!

Mooie winkel, prettig personeel en goede bediening. Houden zo!!!

Niet op voorraad in de winkel, dus online besteld

Snel geleverd!

Bestelling is snel geleverd en keurig verpakt!

goede ervaring met de webshop.

goed.

Redelijk

Ik werk zelf al ruim vijftig jaar in de winkel ! Ik vind de bedrijfsleider te opdringerig, ik laat steeds merken dat ik rustig wil kijken! Maar hij blijft toch steeds komen ! Jammer

goed geholpen

Goede artikelen en bezorgservice

Goede artikelen en bezorgservice

Goede pasvorm en snelle afhandeling

Goede pasvorm en snelle afhandeling

Prima product

Product prima, levering slecht. 14 dgn moeten wachten. Na belletje ging t uiteindelijk goed.

goede regels over levering, levering binnen enkele dagen. zeer tevreden

Kan niet beter!

Supersnelle correcte levering van kwaliteitsvolle niet dure kledij.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijke verkoopster, luistert goed naar ons om dan iets passend uit de rekken te halen. Ook tijdens de sale.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda