Prima prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijke verkoopster, luistert goed naar ons om dan iets passend uit de rekken te halen. Ook tijdens de sale.

Prima website, snelle levering en uitstekende kwaliteit

Zie boven

zoals gebruikelijk mooie kleding tegen een aangename prijs

kwalitatief goede kleding

Geweldig.

alleen jammer dat er in , "s-Hertogenbosch geen winkel meer is ,dat mis ik

Goeie kwaliteit.

Altijd op tijd geleverd.

Een snelle levering via online en goed verpakt .

nvt

Positief

Makkelijk online te bestellen. Ook fijn dat je het artikel af kunt halen in de winkel Kortom een fijne winkel

snel en correct afgewerkt.

ik heb via de webshop gekocht.

Prima, zoals altijd.

Wat broeken en overhemden besteld. Ik vind de webshop duidelijk, verzending is vlot en het hele proces (dit keer 1 retour) verloopt allemaal prima. Gewoon zo doorgaan.

Vriendelijk, behulpzaam, vakkundig en betaalbaar

Ik ben erg tevreden over de service.

Goed en snel geholpen.

Kwaliteits kleding met top service

Fijn bedrijf met kwaliteits kleding en super medewerkers die eerlijk oordeel geven, kom hier graag …

Modieus, goede kwaliteit scherpe prijzen

Veel keuze voor de moderne man Kwaliteit van materialen Snelle levering via onlineshop Wisselend aanbod mooie kleuren

Erg goed bedrijf

Prima winkel met kwaliteit kleding

Prima winkel, zowel fysiek als webshop. Kwaliteit en deskundigheid in huis!

Alle is zeer goed.

Ze nemen alle tijd voor je tot alles goed past. Ze zijn zeer vriendelijk.

Goed en betaalbaar!

Netjes verpakt en keurige kleding voor niet al te veel geld!

Redelijk GOEDE ERVARING

Voor het eerst online overhemden gekocht. Het uitzoeken viel nog niet mee. Misschien doordat we er aan moesten wennen hoe het werkte. De zending in goede orde en netjes ontvangen.

mooie kleding

al jaren kopen wij kleding bij van Dal en zijn er zeer tevreden over

gewoon heel goed

Fijne winkel

Mooie site, ruim aanbod en snelle levering.

Mooie kleding, ik ben zeer tevreden.

Product voldoet aan verwachting!

Goede pasvorming en prijs kwaliteit verhouding.

Had een bestelling gedaan maar de maten waren niet goed. Aldaar andere kleding gekocht met een goed advies dus ik ben tevreden.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda