zeer goede service

snelle bezorging top

op alle fronten kampioen

De website is duidelijk, het is heel fijn om een medewerker snel te kunnen bereiken voor kleur, maat en pasvorm. Echt hedeeel fijn. Het artikel wordt snel bezorgd en is goed verpakt. De stroopwafel is de kers op de taart, mét een persoonlijk kaartje. Kortom: heel erg goed. En dan heb ik het nog niet over de kwaliteit gehad. Niet voor niets komen wij al jaren en jaren bij Van Dal in Veenendaal. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Door gezondheidsbeperkingen kunnen we niet meer naar de winkel komen en dan is de website een heel welkome uitkomst!

goed geholpen

tevreden

Snel geleverd, prima kwaliteit

Alles klopte en alles paste naar behoren.

Goede en snelle afhandeling.

Prima kwaliteit

De bestellingen worden keurig en volgens afspraak gebracht. Retouren worden prima afgehandeld.

Top geregeld

Zo besteld

Behulpzaam .

Goede hulp bij het bestellen van een jas via de computer . Omdat hij niet in de winkel op voorraad was .

Kwaliteit, snelle correcte levering en goede pasvorm

Kwaliteit, snelle correcte levering en goede pasvorm. Een als klant ook nog extra korting...

Duidelijk, correct snel

Vele malen iets besteld of gekocht op de zaak Aalsterweg. Nooit een miskoop, wel soms retour gestuurd omdat het model te klein uitviel. Ook dan snelle correcte afhandeling

Bestelling naar volle tevredenheid ontvangen

Prima afhandeling

De winterjas was goed aangekomen en goed verwerkt!

Goede kwaliteit

Een betere omschrijving van de kleding mbt de breedte van de pijpen van een broek kan beter. Er stond geen skinny bij vermeld en de broek was wel skinny.

Super tevreden

Fijne webshop, ben bij elke bestelling tevreden goede service en krijg er ook elke keer iets lekkers bij !

Snelle , keurig verzorgde bestelling

Aanrader

Geweldige service: zowel in de winkel als online bestelliing!.

Het contact online was fantastisch. Zelfs een bedankje voor de retourzending gekregen!

Past altijd voor de maten die je besteld

Goede maatvoering alleen dat de locatie den Bosch dicht is

Goede kwaliteit

Goede service en prettige bediening

Heel goed geslaagd en betaalbaar. Al jaren klant bij Van Dal Mode

Prima ,snelle levering

Vandaag bestellen, overmorgen in huis.

Uistekend

Goede kwaliteit en redelijke prijs

Altijd keurig geholpen

Prima winkel

Uitstekende service en goede kwaliteit

Altijd erg tevreden over mijn aankopen bij Van Dal. Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering en kleding is prima verpakt.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda