Goed verpakt en precies zoals mijn vrouw ze in de winkel had gezien. Dit was in. Maassluis.

Goede ervaring heel klantvriendelijk Goede service

Goede ervaring, heel klantvriendelijk Goede service

Mooie kwaliteit voor redelijke prijs

Twee truien gekocht! Mooie kwaliteit en kleur. Goede pasvorm. Snelle afhandeling en goede site. Alles klopt!

Zoals ik verwacht had

Professioneel geholpen

Artikel was niet in de winkel. Adhv eerdere aankopen naar de maat gekeken en via de webshop bestelling geplaatst. Later in de winkel opgehaald. Maat was goed en overhemd was ook prima.

Hulpvaardig

Gewoon goed, behulpzaam en goed advies

Zie boven alles gewoon goed

Enorm omslachtig

2keer een jas met een fout omgeruild en tenslotte €2,95 verzendkosten in rekening gebracht krijgen.Dit zou direct teruggestort worden.Tot nog toe niet gebeurd. Personeel in winkel zeer deskundig en vriendelijk

Verrassend

Leuke kleding voor de jongere oudere. Kwaliteit en betaalbaar. Leuke adviezen en een goede kortingsregeling. Wie wil er niet uitzien als Rintje?

gewoon goed

Is goed

Netjes geholpen het was druk dus duurde het wat langer

Tevreden

Leuk die persoonlijke attentie in het pakket.

snel en accuraat afgewerkt.

Mijn ervaring is alleen online besteld enz. .

uitstekend

Fijne winkel met leuk en attent personeel

De dames in de winkel zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De sfeer is warm. Collectie heeft een goede prijs/kwaliteit.

Kopen bij van dal online werkt uitstekend

Uitstekend verzorgd

De bestelling is snel en goed uitgevoerd.

Sorry er is iets fout gegaan, hierbij de rest van mijn bevindingen Benemen alle tijd voor je en zoeken mee met wat je wilt,anders komen zij met een alternatief.

eenvoudig en snel

duidelijk aanbod, snel geleverd

Mooie website, overzichtelijk. Kwaliteitsproducten en zeer snelle levering.

Snelle correcte levering

Al lang naar volle tevredenheid klant. Eerste keer online een bestelling geplaatst. Ook hier is alles prima geregeld.

Snelle levering. Handgeschreven kaartje van de inpakker erbij en een lekkere stroopwafel. Erg leuk en voor herhaling vatbaar.

perfect

voldaan de verwachting.

goed en vriendelijk geholpen.

ze nam de tijd voor ons , verplicht je tot niets. Jullie hebben een mooie zaak met veel keuze voor mij.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda