In goede orde, net iets te laat. Kan gebeuren

Door een hapering in de keten werd de broek wat later geleverd dan ik verwachtte. Het zou fijn zijn als je naast de taillewijdte ook de beenlengte kon opgeven Nu moet ik de broek inkorten of dat vakkundig door anderen laten doen

De producten en service zijn goed.

Ik had een broek in de winkel gekocht, die mij goed zit. Dezelfde broek met de maten besteld op de site met korting die groter was dan de bezorgkosten. Dus zeer tevreden.

goede waar

automatisering en verzending op orde.

Nette kleding voor een prima prijs.

Een Barlett broek besteld en deze werd de volgende dag reeds geleverd. De kwaliteit is goed en de maat uitstekend. De broek voldoet aan alle verwachtingen.

Juiste maat trui kunnen kopen dankzij medewerkster filiaal Arnhem

Omdat de door mij gewenste trui niet in mijn maat voorhanden was heeft de medewerkster, gezocht op de website, en de trui besteld. Ik heb de trui vervolgens thuisgestuurd gekregen.

Zie tekst hierna

Laatste keer, trui zonder verpakking, nog niet eens opgevouwen, zo boven op de andere producten in de doos gegooid. Het leek wel of iemand de trui had uitgetrokken en zo bij de rest had gegooid.

Goede kwaliteit voor redelijke prijs

en snelle verzending toppie

Ik ben zeer tevreden over het geleverde product.

Een uitstekende prijs, kwaliteitverhouding.

Kan altijd slagen.

Zeer goede service

Heel snel op het afhaalpunt ,af te halen.

Prima geholpen met een online bestelling

Ik wilde nog een zelfde broek voor mijn man kopen, deze was niet meer in de winkel in Horst aanwezig. De verkoopster heeft me uitstekend geholpen om deze online voor ons te bestellen. De volgende dag is hij al thuis bezorgd. Top

Goed advies en mooie aanbiedingen

Ben heel tevreden over het aanbod van van Dal. Je wordt vakkundig geholpen en er zijn mooie aanbiedingen. Heel blij mee!

Teleurstellend

Trui besteld bij vestiging Hellevoetsluis, moest vanuit vestiging Schiedam komen, 2 keer voor in de winkel geweest, gingen er vandaag weer achteraan zouden bellen, weer niets vernomen. Idem dito voor terugbetaling van een verkeerd geleverde trui.

Zeer goede service en groot assortiment.

Vlugge afhandeling.

Levering goed, ik wil geen coocies

super

goede aanbiedingen ,vlotte bediening, klantgericht, ga zo door, wat ik wel mis bij het kopen via de webshop de wel bekende stroopwafel in de verpakking!

Heel goede ervaring

Het overhemd is volgens de melding geleverd

Is goed

Had een broek bestelt maar hij paste niet in de winkel terug gebracht netjes geholpen binnen twee dagen geld terug

Mooie overzichtelijke winkel

Voor de eerste keer bij van Dal geweest. Nooit geweten dat het zo’n moderne winkel zou zijn. Alles mooi op kleur en heel behulpzaam personeel. Wat we nodig hadden hebben we gekocht. Vooral de broeken op lengte was een fijne bijkomstigheid. Zeer tevreden en we komen zeker terug

snel en netjes geleverd

snel en netjes geregeld

Mooie kleding, snelle bezorging

Twee mooie truien gekocht rond 19.30 uur. 2 dagen later in huis. Super blij mee.

Goede kleding voor een redelijke prijs

Ik ben zeer tevreden

Goede info keuzes

Prettig winkelen

Fijne winkel, kan er altijd slagen, behulpzame medewerkers.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda