Correct

Goede behandeling en afhandeling!!!!!

Geweldige winkel waar men nog echt tijd voor je heeft

Altijd een prettige ervaring, eerlijke verkopers die echt de tijd voor je nemen. Laatst via de webshop iets besteld, was te klein, ik kon gewoon naar de winkel komen om het te ruilen!

Totnu toe goed wacht even af of mijn retouren goed zijn afgehandeld.

Probleem prima opgelost

Had spijkerbroek in winkel gekocht . Bevalt prima !! Online andere kleur besteld, ontvangen! Labels van beide broeken identiek! In werkelijkheid blijkt ontvangen broek een stuk kleiner ! Met beide broeken naar winkel! Blijkt label in broek gekocht in winkel foutief ! Nieuwe broek in juiste maat nu in winkel aanwezig ! Deze is wel te lang ! Broek wordt kosteloos omgeruild en ingekort! Prima !!

super geholpen en keurig netjes afgelverd. Top!!

Mijn aankoop is tot stand gekomen door de meedenkende verkoopsters. Waren erg eerlijk in hun opvattingen. Gezocht en geslaagd. Kom al jaren bij Van Dal. Prettige omgeving en professioneel in het verkoopgedrag. Top.

was prima

heel goede service

Geweldige service

Bericht door "van Dal" wanneer en hoe laat de bezorging door de verzenddienst zou gaan plaats vinden werd al achterhaald doordat de trui al bezorgd was. !!!

Heel goed! Prima service!

Ik ben een oude klant van VDAL en zeer tevreden. Succes verder!

Bijzonder prettig geholpen

Uitgebreid geadviseerd door de beide dames, echt prettig en ga daardoor altijd naar de van Dal winkel in Breda. Jammer dat de vestiging in Den Bosch weg is.

Snelle service, vlotte afhandeling,: heel goed

Duidelijke keuze , snelle levering en vlotte afhandeling bij retouren. Prima

Prima aankoop!

Zoals gezegd een prima aankoop. Zal v.Dal zeker aanbevelen in mijn kennissenkring!

Mooie mode en goede service.

Altijd heel erg fijn geholpen.

We worden in de winkel in Middelharnis altijd even vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Snelle levering en communicatie

Top- retourverpakking -pakketkosten negatief voor vaste klanten zou men dit in een soort van bonussysteem met + bij maandelijkse ditigale magazine met aanbiedingen en gratis verzending moeten sturen naar vaste-klanten mailadres.

Top geregeld , goede kwaliteit

van Dal doet wat het moet doen, alleen jammer dat ze voor een bepaalde vervoerder hebben gekozen

Aankoop verliep prima. Verzenden doet men via een bekende transporteur waar ik al eerder nare ervaringen mee heb. Ook nu is mijn zending helaas.

Altijd goed.

Aangezien de winkel in Den Bosch weg is ,zijn wij overgegaan op de Webshop van jullie. Een aardigheid om de doos open te maken voor een eetbare verrassing. Wij zijn blij dat jullie nog Wolcord broeken verkopen en zitten altijd keurig.

Gewoon top

Kan niet beter

Vriendelijk geholpen aan. de telefoon met je mee denken als ik er niet uit kwam vond ik erg fijn

Hele fijne winkel(s) Goede service Prima prijzen

Zorgzaam

super

fijne kwaliteit, snelle bezorging en n leuk presentje. super bedrijf

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda