Prima kwalitatief goed.

Snelle levering,alleen retourneren duurt wat lang.

Altijd vriendelijk goed geholpen fijn advies top dus. Groetjes dikkie

Goed geholpen, lekkere koffie

prettige zaak

iets besteld via internet, opgehaald in de winkel en daar ook geretourneerd (niet passend), daarna buitengewoon goed en vakkundig geholpen door de medewrker en alsnog een jas gekocht.

goede zaak

Prettige winkel je word vakkundig geholpen

Super fijne winkel

prima geholpen

Prima bedrijf voor mijn kleding

In Arnhem op kronenburg fantastisch geholpen met een geweldige bedrijfsleider.

Bezorgd zoals afspraak.

Goed geregeld

Alles oke

Netjes verzonden

Niets op aan te merken, netjes verpakt en verzonden en de prijs/kwaliteit lijkt in orde (moet nog wel een paar wasbeurten doorstaan)

Was goed .

Ze hadden verkeerde meegegeven wat ik besteld had heb het al omgeruild is opgelosy.

Wat waren de broeken vreselijk ingepakt!

Wij kregen het pakket van van Dal binnen en tot onze grote schrik zaten de broeken een er een soort van ingepropt, daardoor allemaal valse vouwen en kreukels. We zouden een stroopwafel en pepermunt krijgen. Zaten er ook niet bij. De overhemden waren wel goed maar die ware verpakt vanaf de fabriek. Erg jammer allemaal.

Alles is gegaan volgens afspraak nà ook een fijne benadering in de winkel door de verkoopsters.

Vrijheid ruim aanwezig bij keuzebepaling maar mèt passend advies van de verkoopsters. Er werd tijd genómen voor de klantbenadering - het wàs ook even ‘niet druk’, oké. Via bestelling en toesturen van het produkt (van Hatland; pet) binnen een week een naar tevredenheid verlopen aankoop.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Erg behulpzaam en snelle levering

Mijn postcode was niet correct, maar de levering was wel op het goede adres.

Geweldige service in de winkel in Roosendaal!

De ontvangst is er zeer gastvrij en de kledingadviezen zijn perfect. Hele goede, aardige en vakkundige medewerkers!

Goed geholpen

Helaas maar een synthetische vest in het assortiment. Juiste maat lag elders in Nederland. Medewerker heeft vest met juiste maat naar Baarle-Nassau laten op sturen...het paste! Hartelijk dank voor de goede service .

goede service

vooral het helpen bij de maten dank u

Erg gezellige winkel met veel keus.

Super geholpen in Tiel!

Prima geholpen in winkel met bestellen vanuit webshop

Bestelling vanuit webshop naar winkel ging zeer snel.

Kwaliteitszaak met snelle service

Kwalitatief goede kleding met snelle levering

Prima, goed door de dames geholpen. kon eventueel zo geruild worden.

Echt fantastisch!

Wat een prachtige trui heb ik gekocht en wat een mooie verpakking en ook nog een stroopwafel erbij hoe attent.

Top zaak en website

Alles prima in orde als je iets bestelt online. Leuk als er een persoonlijk kaartje bijzit en iets lekkers..... Ook in de winkel komen mijn man en ik graag. Goed advies en lekkere koffie.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda