Mijn man wil alleen van Dal

goede service

mooie truien

Super goed personeel

Fijn persoonlijke bediening

Zeer fijne winkel met goede en mooie kwaliteit betaalbare kleding

Zeer fijne winkel met goede en mooie kwaliteit betaalbare kleding

Winterbroeken

Ik heb 3 goede broeken gekocht. Kan er weer een poos tegen.

Gewoon top wat ik gewend ben van van dal mode

100% service

Op zoek naar een colbert, keuze is reuze,maar in Doetinchem de maat niet meer,gebeld met filiaal Winterswijk, ook helaas niet passend,alles uit de kast gehaald om juiste maat te bemachtigen, en ja,in Arnhem was er gelukkig nog 1 in de juiste maat! Bedankt voor alle moeite, in 1 woord, GEWELDIG! Rein

Ik heb bij jullie een winterjas bestelt en ook gekregen maar was helaast te klein (en ook al betaald) hebben hem terug gestuurd maar tot heden nog geen geld ontvangen

Klantenservice is top !

Het bovenstaande zegt genoeg. Goed en klantvriendelijk behandeld.

Altijd vakkundig geholpen

Altijd kwalitijd Slaag altijd heel goed advies. En de juiste pasvorm. Heel vriendelijke en deskundige personeel geven goed advies Niets is te veel.

Besteld en snel geleverd top

Mijn ervaring met van Dal Mannenmode is uitstekend.

Mijn bestelling was aan de late kant maar de reden daarvoor was begrijpelijk. Toen ik hierover telefonisch contact met de betreffende afdeling hierover op nam was men net van plan hierover te belle of te mailen. een van de bestelde goederen was bij de webwinkel niet op voorraad en moest opgehaald worden bij een van hun winkels. Vandaar was mijn bestelling niet binnen de 4 dagen binnen.

Alles prima

Prima geregeld

Zeer goed ontvangen en mooie truien.

Vriendelijke bediende heeft mij uitstekend geholpen

Goed geholpen in de winkel te W'wijk. Omdat mijn maat niet aanwezig was van het artikel dat ik wilde, werd ik verwezen naar de webshop. Helaas verscheen het artikel daar pas op de dag dat ik het nodig had. Gelukkig had ik voor die tijd een andere keus gemaakt (een artikel dat ik ook in de winkel gezien had, maar net iets minder mooi stond. Dat artikel had ik teruggestuurd als mijn eerste keuze in de goede maat er wel op tijd was geweest). Ik zal het dus deze winter met mijn tweede keus moeten doen.

Goed en mooie kwaliteit.

Netjes.

Snel en goede service

Binnen twee dagen was het binnen en deze zat niet in plastic verpakt maar mooi in een doos.

Personeel is enorm behulpzaam. Winkel ziet er keurig uit. Kleding ziet er kwalitatief goed uit.

Eigentijdse winkel. Online bestellen werkt goed. Mooie sortering.

Gemakkelijk online berstellingen doen en snelle levering

Alles top!

Goede website, mooie collectie en bestellen tot en met bezorgen gaat super goed.

Fijne online shopbeleving

Ik ga liever naar de winkel om retouren te voorkomen. Dit keer niet. D.m.v. van eerder gekochte items in mijn accounr kon ik de juiste maten bestellen. Alles past goed.

geweldig

mijn ervaring is heel goed dank je wel

Snel bestelling binnen

Snel bestelling binnen

Van Dal levert goede spullen

De kwaliteit is goed en de afhandeling snel

Moderne kleding voor een betaalbare prijs

Snelle verzending en erg blij met de kleding.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda