Alles zoals je het verwacht

Goede kwaliteit en een prima pasvorm

Alles is volgens afspraak nagekomen. Bedankt voor de goed service.

Toppie

Prima snel en correct

Goed artikel zoals ik had verwacht

Perfect geholpen!!

Invoelend en rustig

snelle levering, mooie spullen

Makkelijk bestellen, snel geleverd, mooie spullen. Het klopt allemaal :)

Alles snel en goed geregeld Heel tevreden

top zaak

perfecte web store en winkel

Mooie kleding, goede service!

Mooie zaak in Arnhem (WC Kronenburg), zéér prettige verkopers, klant is duidelijk Koning.

Alles was overzichtelij

De service was prima

Zie boven

Alles pico bello gegaan.

Zoals altijd, snel en goed geleverd.

Vanaf van Dal in weert is ben ik klant en koop regelmatig wat. Ik ben zeer te vreden over de bediening en de gang van zaken.

Goed personeel fijne winkel

Goed geholpen

Pakket werd vlot geleverd

Het bestelde product werd binnen enkel werkdagen geleverd, degelijk verpakt en vergezeld van een aardig kaartje en een versnapering.

prettig geholpen en goed advies

ik heb een hekel aan winkelen , maar ik ben fijn geholpen goed geadviseerd aardig personeel en voor herhaling vatbaar .

Snel en correct bezorgd.

Vlotte bediening

Vriendelijke en vlotte verkoopsters. En snelle nette thuislevering van het bestelde kostuum.

Uitstekende verkoper bij van Dal in Uden

Mijn man zijn kleding kopen we online of bij van Dal in Uden. In Uden staat al jaren een mannelijke verkoper en enkele verkoopsters. Mijn voorkeur gaat voor 100% uit naar de mannelijke verkoper. Eerlijk, zoekt naar alternatieve. Ik bel in het vervolg eerst naar de winkel of hij er is. Heb een keer een verkoopster gehad, en wat ik toen gekocht had aan polo's was achteraf niet passend te noemen. Heel jammer voor dat geld. De blouses die ik gekocht had zijn allemaal heel mooi afgewerkt, en de kwaliteit is prima.

Kledingstuk paste perfect en snelle levering.

Snelle bezorging. Ook handig dat je kunt zien wat je eerder bestelde (In verband met de maat).

Snelle levering, Alleen de gratis snoepjes die jullie erbij aanbieden kun je beter niet meer doen als eerste waren het hele andere snoepjes als die ik had gekozen in de winkel in het zakje zat tum tum normaal horen die zacht te zijn deze waren nog harder dan een straatklinker dus deze aanbieding is niet zo succesvol, maar verder was de server en de snelle levering goed. Met vriendelijke groet,

Snel geleverd wat ik nodig had

Goed.

Goede verwerking van de bestelling in de webshop.

Omdat het gewenste artikel in de winkel niet voorradig was, is de bestelling in de webshop voor mij gedaan. De levertijd was niet bijzonder snel, doch van mijn kan was er ook geen haast nodig.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda