Correcte service

klantvriendelijk

geen opmerkingen

Perfect geholpen

Positief

Fijne winkel, en geweldig personeel!!

Mooie mode, goede pasvorm! Maar het belangrijkste: heel fijn en goed geholpen !! Winkelen hier graag .

Op tijd geleverd

Wederom prima geadviseerd en geholpen

Lekker op de fiets naar Nijkerk geweest en bij van Dal een paar mooie polo's gescoord. Ook nog een spijkerbroek erbij. Mijn maat was helaas niet in de winkel. Geen probleem, de volgende week lag die voor mij klaar in de winkel inclusief extraatje. Konden we lekker nog een keer naar de winkel. Dank voor de het goede advies, de service en het kopje koffie. Super.

geweldig

geweldig

Artikel voldoet aan mijn verwachting. Nogmaals snelle service.

Prima verzorgd

Leuke kleren altijd

Word altijd goed geholpen en veel keus

Fijne medewerkers

Helpen actief bij afwijkende maten bij zelfde merk broeken en polo’s! Is namelijk niet een op een het zelfde!! Broeken kunnen toch korter zijn omdat ze van een andere fabrikant komen etc

Prima vakkundig vriendelijk personeel, een aanrader voor een bezoek !

Mijn broek was niet meer voorradig op locatie maar hebben ze na geleverd op mijn woonadres, goede service !

De bestelde korte broeken zijn van goede kwaliteit en werden snel geleverd.

Goed advies en snel geholpen

Ik koop regelmatig bij van Dal. Meestal blouses en pantalons. Helaas vindt de gemeente Eindhoven dat er veel inkomsten moeten worden gehaald uit parkeergeld, dus betaal ik het liefst niet meer dan noodzakelijk. Kennelijk weet men dat bij van Dal en bieden daarom een snelle service. Ik vertelde terloops dat ik de pantalons nodig had voor het werk. De verkoopster adviseerde mij daarop om een pantalon te kiezen die wat meer voor mijn werk geschikt is. Ik was toch zó klaar! Dankjewel!

Snelle levering aan huis

Snelle levering aan huis. Uitstekende kwaliteit van de broek voor hoogbejaarde vader.

Keurig

Prijs/kwaliteit is uitstekend!

Trui besteld omdat deze niet in mijn maat in de winkel was. Besteld via verkoopster en daarna zeer snel thuis geleverd gekregen.

De laatste bestelling was teleurstellend.

Een broek besteld van merk en maat die vorig jaar ook gekocht is bij jullie , die nu veel te wijd is . Maat klopt echt niet. Hierover een mail gestuurd maar niets gehoord hierover, maar wel extra kosten gemaakt voor verzending.

Van Dal mannenmode is een fantastisch,eerlijk betrouwbaar bedrijf.

Ik ben vele vele jaren vaste klant bij van Dal mannenmode in de winkel te Arnhem. De dames en de heer Ruud v.d. Weerd verdienen een groot compliment voor hun vakmanschap. In de corona tijd heb ik ook ervaren dat van dal mannenmode online alles maar dan ook alles uitstekend voor elkaar heeft,CHAPEAU. m.v.gr. S.Meijer uit Arnhem.

Mooi collectie

Als ik de winkel binnenstap, zie ik allemaal mooie kleuren. De presentatie in de winkel is zo gemaakt dat je meteen kan zien wat qua kleur bij elkaar past.

Top kleding, top service

Snel geleverd, mooie kleding en het paste ook nog allemaal

Goede kwaliteit en service

De bestelling was prima verpakt. Ben echt tevreden

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Makkelijke site om te bestellen en snelle levering daarna.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda