Goede services

Snelle bezorging,uitstekende kwaliteit

uitstekende service

goede kwaliteit, goede levering, waar voor m'n geld.

toppie

1 polo gehaald in de winkel de anderen daar besteld, levering ging vlot en ik werd prima op de hoogte gehouden van de voortgang

Slecht

Had twee korte broeken besteld en er een terug gestuurd via DHL bij Primera in Rozenburg. Dit was op 26 augustus maar we hebben nog steeds geen geld terug ontvangen. Gaarne actie op bovenstaande.

Heel goed.

Kreeg goed telefonisch advies. Helaas was de pasvorm niet goed. De retourzending werd correct afgehandeld.

Mooie kleding en goede pasvorm

uitstekend

Goede kwaliteit, goede levering en dan ook nog een goede pasvorm. Perfect. Blij mee

Mooie kleding zit goed bij mijn man .

Tevreden

Ben een zeer tevreden klant, Alles netjes ontvangen,goede kwaliteit. En altijd die leuk met de hand geschreven kaart erbij.

goede service

Klant vriendelijk, goede service, mooie kwaliteit en betaalbare kleding.

Goed.

Alleen bij retour duurd meer dan zeven dagen voor je geld terug gestort is.

Altijd vriendelijk en een goede service!

Er wordt goed meegedacht. Dit keer moest de juiste maat broek online besteld worden, de blouse kwam uit een ander filiaal. Beiden werden vlot aangeleverd. Met het jasje uit de winkel heb ik weer een mooie set voor het najaar!

Aflevering een probleem.

Pakket(en) later geleverd dan opgegeven tijd. Een maal op balcon gevonden( 1 hoog). Adres is schijnbaar moeilijk te vinden. Steeds thuis geweest, maar contact via de huisbel is schijnbaar erg moeilijk.

Duidelijke webshop software en evt. retourafhandeling

Vreemd dat als je bij Barett XL bestelde, zwom.ik erin en L was duidelijk te klein. Terwijl andere polo merken dit fenomeen niet hebben.

mooie collectie

prima service

Zeer goede service. Je krijgt een mail als de bestelling binnen is en je deze kan ophalen. Verder zeer vriendelijke medewerkers in de winkel waar de bestelling geplaats is. Ook leuk dat er een kaart bij de bestelling zit met daarop bedankt voor de bestelling en veel plezier daarmee. En natuurlijk de stroopwafel.

Zeer vriendelijk personeel. En denken goed mee

Fijne winkel waar je vriendelijk en goed geholpen worden.

alles liep prima

alles liep prima

Goede service.

Kleding is prima. Retour us netjes afgehandeld.

Uitstekende kwaliteit en goed aflevering

Mooie mode die passend is en kwalitatief zeer goed.

Prima site en snel geleverd

Bestelling, zoals steeds, snel en correct geleverd.

Online besteld. Snelle levering en netjes ingepakt.

Prima service en afhandeling

Ik vind de service heel goed, snelle afhandeling. Prettige afhandeling in de winkel. De kwaliteit van de kleding is perfect.

Hartstikke goed

Als ik iets bestel bij van dal is het altijd heel goed. Altijd een persoonlijk woordje en netjes ingepakt. Ook altijd een presentje en de levering ook snel. In een woord geweldig.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda