goede mannen mode voor prima prijs.

je wordt super geholpen door verkopers met ervaring en kennis. kwaliteit en prijs zijn prima.

In eerste instantie dacht ik maat 32 te bestellen, maar de maat indeling verschilde met wat ik altijd bestelde, maat 32 32 voor jeans. De geleverd was confectie maat 32.

Was Top

Was netjes verpakt en in goede conditie aangekomen.en natuurlijk kwaliteits spullen

Vlug en duidelijk

Uitstekende service.

Ik had 2 truien besteld en die heb ik in Zoetermeer opgehaald. Een hele vriendelijke verkoopster heeft mij daarmee geholpen en de service vond ik perfect. Bij de truien zat een vriendelijk bedankkaartje en een stroopwafel en die was echt heel lekker :) Ik had al eerder bij Van Dal gekocht en dat zal ik zeker vaker doen ! Echt een aanrader deze winkel.

Pasvorm en kwaliteit altijd oke

Al jaren mijn kleding zaak en het klantenserviceteam een tien

Bijna perfekt

Alles was naar wens! Goede kontakten alleen telefonisch was het krijgen van kontakt wat moeilijker. Doorsturen naar een vrije collega lukte pas na een keer of vier. Men had tevens kunnen melden wanneer filiaal Doetinchem werd bezocht. Na info hier is dat altijd op vrijdag.

Handige website

In 2 dagen geleverd. Prima kwaliteit.

altijd netjes en correct geholpen

Met stroopwafels vliegen vangen

Mijn bestelling kwam aan in het verkeerde filiaal

Zou nog een oplossing komen, nog niks vernomen

Goede, smaakvolle spullen, netjes geleverd

Prettig zoeken in de folder, aantrekkelijke prijzen

Top levering

In zeer strakke doos de trui geleverd. perfect Daarna direct geretourneerd, omdat hij te klein was, tot heden geen reactie

voldoende

ik kan niet online bestellen moet daar voor naar de winkel dorp verderop als dat goed was kreeg je 5⭐

Zeer goede en duidelijke website

Gemakkelijk om bestelling te plaatsen, af te rekenen en bezorgmoment en plaats aan te geven.

normaal in de winkel, maar nu via website en dezelfde maart besteld, maar veeeeel te klein

normaal, kopen we in de winkel, en hebben de verkeerde overhemd naar winkel gebracht en nieuw shirt voor terug gekocht, want de maat van het overhemd klopt totaal niet met de werkelijkheid (China maat??)

Advies en sfeer

Prettig om er te komen, goed advies en een fijn contact met de verkopers

Prima kwaliteit

Mooie kleren van orima kwaliteit voor een gunstige prijs. Snelle levering. Goede service.

Ongekende service voor een klant die al jaren niet meer in de winkel was geweest!

Ik ben erg te spreken over de deskundigheid, effectieviteit en prettige manier waarop ik werd geholpen bij het kiezen van een costuum voor mijzelf en voor een broek voor mijn kleindochter. Veel waardering heb ik ook voor het feit dat veel moeite was gedaan om een accessoir dat niet was geleverd bij het afhalen van de aankoop toch aanwezig was. Daarvoor mijn welgemeende dank.

Prima tevreden

Klant vriendelijk, netjes thuis laten bezorgen, en netjes bellen als het binnen is gekomen .

Zeer goede ervaring,vriendelijk en vlot geholpen

Zeer goede ervaring!!!

Perfect aan woord gehouden

Perfecte service

De perfecte kledingwinkel voor mij

Vriendelijk en goede service

Alles ging volgens afspraak

Ik kreeg wat ik bestelde

kan niet beter!

Na het sluiten van de winkel in Harderwijk "gedwongen" online te kopen voor mijn partner. Heel eenvoudig en een fantastisch snelle levering.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda