Snelle bezorging

Eigenlijk een feestje als de doos op de afgesproken dag binnenkomst. Geen standaardkostprijs,maar met nuttige informatie. Producten zorgvuldig ingepakt met een leuk kaartje en zelfs een stroopwafel.

heel goed

alles goed

Kwaliteit goed, snellere levering, maar bij retour geen vriendelijk beleid

Vervelend als ik dezelfde maat bestel als n eerdere bestelling, deze niet past en ik wederom verzendkosten moet betalen. Weet dat dit het beleid is, maar niet motiverend om opnieuw te bestellen. Kwaliteit is prima!

snelle afhandeling

Bestelproces is makkelijk te volgen

Netjes ingepakt en vlug thuisbezorgd! Geweldig! Absoluut een aanrader voor mannen die zelf niet graag winkelen en fijn dat er tussen maten zijn. Altijd precies goed!

goede service en goede kwaliteit

mijn ervaring met van dal mannenmode is zeer goed de verkoper wist precies te vertellen welke maat broek geschikt is voor mijn man en ja hoor deze keer pasten de broeken wel Perfect!

Prachtig fleece vest!

Heldere site. Fleece vest in de aanbieding: 50% korting. Zeer goede kwaliteit en zit als gegoten. Soepel en warm.

Prima service dank daarvoor

Goede en snelle service zaterdag in de winkel besteld en donderdag binnen prima

Geholpen worden zoals het hoort, dan zijn klant en verkoper akkoord.

Correct en goed, zoals het moet.

Snelle levering en prima kwaliteit

Het pakket werd op de afgesproken tijd bezorgd en ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de producten. De stroopwafel was heerlijk!

Bestelling Keurig verlopen.

Correcte afhandeling.

Prima en snelle afhandeling

Goede webshop van uitstekende mannenmode zaak

Perfect, volgens afspraak bezorgd

De bestelling is keurig op tijd door de bezorger afgeleverd. De kwaliteit van de kleding is uitstekend.

zoals altijd helemaal goed!

Altijd goed. Super kwaliteit. Bestelling snel in huis en netjes verzorgd!!

Netjes bezorgt

In de winkel wat polo's gezien maar de juiste maat was niet aanwezig, de verkoopster heeft nagezien of ze op voorraad waren in het magazijn en heeft de bestelling geplaats waarna de kleding netjes binnen de aangeven tijd zijn bezorgt

Prima. Heel persoonlijk

Product OK, bezorging slecht.

Voor mijn vader die in een verzorgingshuis woont bestel ik regelmatig kleding. Dit laat ik dan direct bezorgen bij de receptie van het verzorgingshuis. Bij de laatste bestelling kreeg ik echter (2x) een bericht van de bezorger dat er niemand aanwezig was en dat de bestelling daardoor was afgegeven bij een afhaalpunt. Afgezien van het feit dat het, met vrijwel alle familie op afstand, niet eenvoudig is om dit afhalen te regelen, is het vrijwel uitgesloten dat er in het verzorgingshuis niemand aanwezig was om het pakketje aan te nemen. Verzorgingshuizen zijn 24/7 bezet en er zijn altijd mensen aanwezig om bezoekers te assisteren.

Fijne winkel

Alles was correct

Heel goed met alles

Service goed, betaling goed ,verzending goed, kortom alles perfect.

Netjes verpakt

Netjes verpakt een leuk kaartje van de inpakker mooie kwaliteit broek

zo hoort het!

Alles was precies zoals het hoort te zijn

Geweldig. Mooi ingepakt, een persoonlijk kaartje en een heerlijke stroopwafel erbij. En de broek is perfect!!!

Geweldig, zoals gewoonlijk

Zie hierboven

Goed geholpen, alles gedaan om het juiste product te vinden.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda