Een aanrader

Zeer tevreden over mijn aankoop alsook over de levering

Kwalitatief goede kleding

Kleding wordt snel geleverd en klopt volgens de omschrijving. Goede aanbiedingen.

Fijne winkel

Ook via de website goed!

Makkelijk bestellen.

Schoenen zijn prima.

Over alles zeer tevreden.

Alle verlopen zoals verwacht Op eenvoudige en overzichtelijke manier te bestellen en netjes geleverd.

snel geleverd

mooie kwaliteit en snelle levering

De broek past goed, materiaal mooi, kleur zoals verwacht.

Zeer goed geholpen door deskundig personeel

Zij wist direct welke maat broek en het paste als gegoten

vriendelijke medewerkers ruime keuze

Kledinglijn voldoet aan de verwachtingen en meer dan genoeg keuzemogelijkheden.

Gewoon zo doorgaan.

Beste verzendmethode die ik ooit meemaakte, compleet met alle papieren, ook voor een eventueel retour.

goede kleding en goede service

zie vorige regel

Helemaal naar wens

Mooie spullen voor prima prijs

snelle levering voor een mooie prijs

Mooie

Mooie kwaliteit. Snelle levering

Hele goed service

De zaak in Waalwijk zeer netjes met hele goede medewerkers wij zijn zeer te vrede

Goede mooie kleding voor een redelijke prijs

Ook rond de kerst binnen korte tijd verstuurd en ontvangen

Prima webshop

Beste mensen, Inmiddels heb ik ca 5 keer besteld in de webshop van Van Dal Mannenmode. In de winkels ben ik nog nooit geweest. Dit omdat ik aan huis gebonden ben. Ik werk met vaste merken/maten en dat gaat steeds goed. Dank je wel mensen!

Fijne winkel

Fijn personeel Mooie kleding

Goeie kwaliteit

ik heb goede ervaring met v.Dal

mijn ervaring met v.Dal is uitstekend , koop graag mijn vesten /truien en die zijn van goede kwaliteit

fijne truien

fijne truien

Service en kwaliteit staan voorop

Koop al jaren lang mijn kleding bij van Dal vanwege altijd hartelijke ontvangst en aanbod aan kleding Goede kwaliteit pasvorm en prijs voor ons een uitstekende keuze

Teleurstellend

De maten van de sport hemden van het zelfde merk verschil veel te veel zodat we deze WEER terug moesten sturen.

buiten gewoon goed.

mooie kwaliteit