Mooie kleding

Ruime keuze en zeef goede kwaliteit

kleding atijd goede kwaliteit en snel geleverd

Overzichtelijke webshop en snelle levering!

Geland op Schiphol bleek er een koffer spoorloos te zijn met o.a. alle kleding van mijn man. De webshop van Van Dal Mannenmode bood uitkomst: hier nog e.e.a. kunnen bestellen wat samen met een vriendelijk kaarte en een heerlijke stroopwafel binnen 2 dagen thuis bezorgd werd. Zeer tevreden!

Al jaren lang een heel goede ervaring als klant

Gefeliciteerd met jullie 70 jarig bestaan, wij hebben zowel in de winkel in Nieuwegein en online als klant altijd op een prettige door jullie geholpen.

Mooie heren modezaak

Mooie heren modezaak met perfecte service en bij elke bestelling een lekkere stroopwafel..

leuk

leuk jammer dat de maten niet altijd kloppen, de ene maat 3xl of de andere 3 xl is heel anders de ene past wel de andere is te klein ?

Netjes verpakt en verzorgd toppie hoor

Keurig geleverd

Volgens verwachting geleverd.

Snel bezorgd

Helaas te klein ik heb altijd maat 56. Maar hier kwam ik heel wat centimeters tekort. Kreeg broek niet dicht. Ver goede stof.

Super tevreden

Vriendelijk personeel. Goede service. Snelle levering

volgende weer bestelling doen

Altijd tevreden…

Met van Dal goeie keus /kwaliteit

Weer prachtige sokken

Vertrouwde kwaliteit en snelle levering

Prima product, voldoet aan alle verwachtingen

Snelle bezorging en het juiste product.

Precies zoals bedoeld.

Eerst gepast bij van Dal op Kronenburg. Daarna 2 besteld.

Prima website en dito levering

Goede kwaliteit kleding, snel en goed geleverd.

Snelle levering en mooie kwaliteit van kleding

Het is een goede service

Pefect

De snelheid waarmee het geleverd wordt is voor treffelijk.

uitstekend

top bedrijf

Zoals gebruikelijk ging deze bestelling correct en snel. Geheel volgens verwachting

Ben nog nooit teleurgesteld in de snelle en accurate afhandeling

Mooie truien en goedkoop voor de winter

Mooie truien en goedkoop voor de winter. En zoals ik gewend ben perfecte service.

Mooie herenkleding

Snelle en vlotte levering en mooie herenkleding.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda