Snelle levering, kwaliteits kleding voor een leuke prijs.

Bij de aankoop van 2 broeken in de winkel en nog 3 broeken online

In de winkel heb ik 1 broek [maat 27 met 30 beenlengte] gepast. Deze zat goed. Van de 2e broek bleek de taille omtrek wel 5 cm verschil te hebben nadat ik ze op de juiste tempratuur gewassen had. In middels had ik nog 3 broeken van dezelfde maat in andere kleuren online gekocht. Deze ook eerst op de juiste manier gewassen. Bleek later dat de beenlengte veel langer waren 30 zoals in de winkel werd verteld! Al met al heb ik dus van 3 broeken de lengte moet laten verstellen en van 1 broek de taille laten aanpassen. Dit heeft mij 36 euro extra gekost! Dit is voor mij een zeer slechte ervaring en bedenk mij wel twee maal om weer broeken aan te schaffen!

Perfect afgehandeld

Zie boven. Alleen hadden we geen leveringstijd doorgehad.

goede keus en snelle levering

artilkel in winkel gepast , bleek rits van kapot via website besteld , snelle levering klant weer blij

Goede ervaringen, goede service.

Goede service en behulpzaam bij het zoeken. Ook afhandeling bij bestelling is prima.

Altijd zoals afgesproken

fantastisch

ruime keus, zelfs in de sale. erg snelle levering

Een klantvriendelijk bedrijf

De communicatie verliep heel prettig: ze reageren snel op vragen en handelen bijvoorbeeld retourzendingen correct af.

In de winkel of de website. Altijd top

Al jaren klant bij Van Dal. In verband met mijn budget wacht ik met kopen tot het voor- en najaar. De zelfde mooie kleding maar dan wat goedkoper. Zo zie ik er verzorgd uit dankzij Van Dal Mannenmode. Komen afspraken na. Mooie aanbiedingen. Prima website. Snelle levering. En nog een aardigheidje in de verpakkingsdoos. Houwen zo dan blijf ik nog lang klant.

Vlotte levering en makkelijk retour zenden

De schoenen waren snel geleverd en het paar dat niet paste gemakkelijk retour gezonden.

Eenvoudig bestelling en snelle levering.

Eenvoudige bestelling uit duidelijke website en snelle, correcte levering (zelfs sneller dan op website aangegeven).

Zoals altijd perfect, zowel maat als kwaliteit.

het is een fijn vest

alleen de bezorging duurt erg lang , maar verder prima

Prima kwaliteit en pasvorm

Ik winkel al jaren bij uw bedrijf met grote tevredenheid.

Tevreden over keus en snelle levering

Gewoon goed

Fijn om als je geen tijd hebt om naar de winkel te gaan je kleding oneline kan bestellen. Snelle levering!

Bij het laatste bezoek werd ik heel prettig geholpen, geen moeite teveel.

Ben boven verwachting geslaagd bij de keuze voor een short met een elastische band, ik hoef om die reden reden geen bretels te dragen, wat ik bij pantalons wel moet doen i.v.m. overgewicht. Ik ben door een oudere dame geholpen, die ik nog kende van de noodwinkel in de Veemarktstraat. Er was geen moeite teveel, voor een grotere maat heeft zij via de website een exemplaar besteld, die de volgende dag bezorgd werd. Petje af voor de medewerking. Wel een opmerking over de sluiting van de short: een drukknop met een gespje zal de houdbaarheid mogelijk beperken. Dit gemeld hebbende in de winkel, is aangeboden de sluiting van de short te veranderen. Daar heb ik voor alsnog geen gebruik gemaakt. met vriendelijke groet, Peter Meijer

zeer vriendelijk en goedbehandeld

zeer vriendelijk en goedbehandeld

Prettige begeleiding in mijn wensen.

Fijne behulpzame verkoopster. niet opdringerig, maar had wel goed inzicht in mijn wensen en bood op een prettige manier hulp.

Fijn geholpen

Ik ben goed geholpen en ben zeer tevreden over de dienstverlening.

Maatvoering klopte helaas niet

Zowel bij broek als riem klopten de maatvoering niet beide veel groter dan de maat aangaf. Jammer

Mooie, moderne en goedpassende kleding.

Uitstekend kledingadvies in de winkel en, Indien nodig heel makkelijk te bestellen via internet. Goedpassende kleding van prima kwaliteit.

alleen DHL zeer slecht!

goed!

Op tijd geleverd, degelijk verpakt. Leuke attentie en een persoonlijk begeleidend schrijven.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda