Vakkundig en vriendelijk geholpen

Volgende keer weer naar Van Dal Mannen Mode.

heel tevreden

Overhemd besteld en snel bezorgd, wat wil je nog meer?

Prima snel geleverd

Prima alles past

Vlotte levering

Mooie kleding voor een redelijke prijs.

alles netjes geregeld

alles netjes verzorgt

Goed en correct

Goed en correct

Goed afgehandeld

de vorige keer naar het verkeerde afhaalzaak gezonden, nu de juiste winkel.

Snelle levering, keurig verpakt en een persoonlijk berichtje erbij. Helaas maat niet goed, dus bestelling retour. Maar service van Van Dal is top!

Is goed

Mag wel meer aandacht aan de klant besteed worden

Mag wel meer aandacht besteed worden aan de klant . Was niemand die kwam kijken of de pasvorm goed was Vroeg naar een grotere maat overhemd ga kijken voor U maar kwam nooit meer terug

Snel geleverd. Goede kwaliteit van de kleren. Een persoonlijk kaartje erbij. Attent en ook nog een stroopwafel

prima, bestellen was lastig

Het bestellen via de website was lastig en contra-intuïtief. Het verslepen van de producten, het aanpassen van het gewenste aantal (niet 1 maar 2 exemplaren) was niet direct duidelijk. Verzending en kwaliteit waren verder heel goed

Bestel graag bij v. Dal

Slechts een keer wat terug moeten sturen omdat de maat niet klopte met de bestelde maat.

Snelle service, mooi materiaal

Snel en goed gedaan

Mooie kwaliteit

Snelle levering. Shirt zoals omschreven op website.

Leuke kleding en prima, persoonlijke service.

Van Dal is prima bereikbaar en de service is heel persoonlijk. Het aanbod is breed en van goede kwaliteit.

Probleemloze bestelling en levering

Zoals ook al met eerdere bestellingen wederom heel tevreden

Prima en snel geregeld

De bestelling is snel en goed geregeld

alles zoals afgesproken en verwacht

alles zoals afgesproken en verwacht

Goede snelle service en levering

Zal zeker nog iets bestellen in de toekomst

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda