De vesten die ik besteld heb zijn prachtig.

Niet tevreden.

Ik heb eind juni een hemd besteld. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen. Het bedrag is evenwel van mijn rekening gedebiteerd. En dat vind ik niet kunnen. Graag had ik deze situatie zo vlug mogelijk opgeklaard gezien. Dank u.

Dinsdag besteld in de winkel, op donderdag al bericht dat ik de broek op kon komen halen.

Altijd goed verzorgd

Leuke Spijkerbroek

1e Spijkerbroek was te klein hij heb altijd 34/32,, toen een maatje groter besteld en die was goed Keurig verpakt, en een heerlijke stroopwafel erbij

Perfecte service

Niks dan lof. Snelle en correcte levering. Goed verpakt. En nog een lekkere stroopwafel voor bij de koffie erbij.

alles is snel en correct gegaan

alles is snel en goed geleverd

Correcte en snelle afhandeling

Zoals altijd prima verzorgd geen reden om t.z.t. af te zien van nieuwe aankoop.

Prachtig product

Prima op tijd en goede kwaliteit.

Goede kwaliteit

Prima levering.

Netjes verpakt snel geleverd

Prima prijs kwaliteit verhouding

De overhemden hebben een leuk design en een prima prijs kwaliteit verhouding. Netjes verpakt en sneller dan aangegeven geleverd.

Fijne winkel in Roermond

Wij komen hier al jaren. Goede kwaliteit. Mooi en sportief assortiment. Het personeel is top. Persoonlijke benadering. Nemen de tijd. Denken mee maar laten je vrij in je keuze. Goede acties. We blijven graag hier komen. Veel succes gewenst.

Zeer tevreden over kleding

Een hele mooie zaak en schitterende kleding.

Prima levering, goed optijd. Prima product

Nooit probleem mee gehad! Prima en vertrouwd!

snelle ontvangst

Betrouwbaar en goede ervaringen met V.Dal herenkleding

Netjes geregeld

Prima verpakt en op tijd geleverd

Voor het eerst online wat besteld bij van Dal. Vervolgens is alles goed verpakt en op tijd afgeleverd. Ook zat

Snelle levering, mooie spullen, goede retourprocedure

Mooie spullen goed geleverd. Eerder gebruik gemaakt van de retourregeling. Werd heel goed afgehandeld. De stroopwafel mag verdwijnen. Niet gezond. De website mag iets meer details geven, bijvoorbeeld over de aard (dikte, stugheid) van de stof.

goede kwaliteit alleen soms vreemde maatvoering en als je wat terugstuurt lang op je geld wachten en betalen voor retour

Online net zo goed als in de winkels.

Snelle levering en nog een beetje persoonlijke aandacht. Verzending in een speciale kledingdoos. Een kleine attentie ook er nog bij.

Goede kwaliteit.

De jas was goed ingepakt in de doos. De jas was snel geleverd.

Makkelijk bestellen,snelle levering.

Altijd snelle leveringen.

Prettig winkelen bij van Dal

Ik vind bij van Dal precies wat ik zoek

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda